• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

temp 36,7 trzy dni po owul miałam 37, a wczoraj spadła, więc nie liczę na cud...i mi przykro i jestem wściekła na tą wredną krowę!!!na cyckach mimo że nie bolą, to mi się te wredne żyły pojawiły!!!a tak bym bym chciała!!!ale może razem z Tobą w styczniu będę liczyć na cud;)
dobrej nocki Lucy!!!słodkich snooff!!!

Ostatnia edycja:
reklama
julitka ja w ciazy taka tempke mialam... i juz nie rozumiem spadla ponizej 36 i 7 ?? tak czy na tyle sie trzyma ?? bo ja mialam wlasnie taka 36,7 i 36,75 jak w ciaze zaszlam... nie chce zbednej nadziei robic ale jeszcze jakm owisz o zylkach na cycorkach to moze akurat :-) a dzisiaj 6 to moze testa zrobisz?? jak juz tro planowa masz albo jutro jak nie przylezie :)

Missiiss, nie. z temp 37 spadła do 36,7.zrobię jutro test raz jeszcze jak ta koza nie przylezie, ale raczej się nie łudzę.znów trochę białego śluzu mam więc pewnie rano się zabarwi na brązowo i siup:) no cóż to by było zbyt piękne żeby nie przylazła tak od razu
Alicja, jeśli chodzi o tarczyce to ja najpier robiłam samo TSH, bo to jest jakby wyznacznik i gin powiedziała, że jak tu będą odchyły to dopiero t3 i t4, ale mi wyszło akurat na środeczku, więc już nie inwestowałam w resztę

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczynki za odpowiedź. Ja właśnie czuję łaskotanie i lekkie szturchnięcia tak 3 palce poniżej pempka.To dobry znak że z dzidzią wszystko ok. W piątek wizyta a 20.01 USG u jeszcze innego lekarza. Wiierzę że będzie wszystko dobrze.
Dobranoc dzieczynki

Ja z wiadomosc od Malgosi....:

"DZisiaj...o 10:15 przyszla na swiat nasza Corka-Jowita Malgorzata... wazy cale 3550 g i meirzy 56cm I jest najpieknieszym dzieciem na swiecie...."

dumny tatus

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry