missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
zeby moj maz mi dal wojska jak owulka bedzie , co sczuje ze chyba bedzi euparty...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kochana, a czy Ty musisz mu mówić, że właśnie owulka?przecież chyba kalendarzyka nie prowadzi;-)podstęp, podstęp, a później już nie będzie odwrotuzeby moj maz mi dal wojska jak owulka bedzie , co sczuje ze chyba bedzi euparty...![]()

Daaa, pytałam kiedyś czy masz dobrego diagnostę, byłaś już na wizycie z Twoimi wynikami /przepraszam jeśli nie doczytałam/
Chociaż z drugiej strony chciałabym szybko pokazać jej wynik tego posiewu...
glupek ze mnie wiem :-(a mogę spytać o nazwisko?a może spróbujesz, do tej mojej- tak jak kiedyś pisałam-nie głaszcze swoich pacjentek nadmiernie, ale ma duże możliwości i raczej dobrze opiekuje się swoimi pacjentkami-dowodem są dwie trudne ciąże mojej siostry i śliczne dzieciakiZnalazłam dobrą ginkę. Byłam u niej już raz i widziała część moich wyników. Teraz zapisana jestem na ten pon, ale nie wiem, czy nie odwołam, bo do pon nie będę miała jeszcze wyników cytomegalii i toxoChociaż z drugiej strony chciałabym szybko pokazać jej wynik tego posiewu...

Missiiss, żaden głupek!!!!też pewnie bym tak zrobiła jakby mój okoniem stawał.ja mam takie zdanie, że kobieta lepiej jednak wie, kiedy jest dobry moment na ciążę niż facet, który oprócz dorzucenia plemniczka już później niewiele rozumie ;-)a podejrzewam, że gdyby się udało, to by się ucieszył i tak-oni już tacy są, zwłaszcza jak chcą dziecka.dla faceta, jak kobieta zajdzie z nim w ciążę, to też swego rodzaju duma męska jest, że JEMU się udałojulitka masz racje ale on pewnie od poczatku po @ nie bedzie konczyl we mnie... :-( chyba zrobie wala ze tabsy biore anty... bo mumowilam wczesniej ze lekarz mi mowil zebym sobie na wyrownanie cykli wziela... to oczywiscie tez zmysllilam...glupek ze mnie wiem :-(
zobaczysz jak czas leci-jak wariat jakiśmissiis bo jak sie chce to faceta zawsze mozna wyrolowacjulitka masz racje ale on pewnie od poczatku po @ nie bedzie konczyl we mnie... :-( chyba zrobie wala ze tabsy biore anty... bo mumowilam wczesniej ze lekarz mi mowil zebym sobie na wyrownanie cykli wziela... to oczywiscie tez zmysllilam...glupek ze mnie wiem :-(
a to jest przeciez w dobrym celu