• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hehe "dorzucenia plemniczka " tylko czy sie nie zorientuje jak mu powiem ze biore tabsy a wczesniej np mu o tym nie powiedzialam... no nic moze si euda... mam tylko nadzieje ze na forum nie zagladnie bo chyba by mnie zabil :P a najgorsze bedzie jak owu przyjdzi epozniej a @ nie bedzie po tych 21 tabletkach :-D a moze juz wtedy bedzie za pozno ??oby :-);-) bo jak ne to bede musiala wymyslac jakies dziwne anomalia mojego organizmu :-p

reklama
Witam dziewczynki. Wpadłam się tylko pożegnać ale przy okazji mam pytanie. Czy pierwsze ruchy czuć powyżej czy poniżej pempka. ?? Bo ja od 2 stycznia szczególnie wieczorami gdy leżę na plecach mam taką rewolucję w podbrzuszu że hoho.

hehe "dorzucenia plemniczka " tylko czy sie nie zorientuje jak mu powiem ze biore tabsy a wczesniej np mu o tym nie powiedzialam... no nic moze si euda... mam tylko nadzieje ze na forum nie zagladnie bo chyba by mnie zabil :P a najgorsze bedzie jak owu przyjdzi epozniej a @ nie bedzie po tych 21 tabletkach :-D a moze juz wtedy bedzie za pozno ??oby :-);-) bo jak ne to bede musiala wymyslac jakies dziwne anomalia mojego organizmu :-p
ale anomalie zawsze moga sie zdarzyc przeciez:-)

Missiiss, ja to mojemu po pierwszej @ za pierwszym razem powiedziałam : no coś Ty, chyba jeszcze nie jest jak wcześniej, bo śluzu płodnego brak-suchość wręcz-i smutną minkę zrobiłam;)
Aga, ja to kopniaków konkretnych nie doczekałam, ale na początku czułam, jakby mi sie w brzuchu w kiszkach przelewało i moja koleżanka, która teraz jest w ciąży, to też opowiadała jak jej "bulgotało", ale sama poznasz czy to kiszki czy dzidzia:tak:
Daaa, odpisałam, tylko daj znać czy doszło, bo mi coś czasem szwankuje i nie otrzymuję potwierdzenia.

lucyf julitka macie racje a co ja sie bede szczypac z moim mezulkiem :-p a jak nie bedzie na poczatku chcial konczyc we mnie to nic nie bede go przekonywac z emoze bo biore tabsy zeby czasem nic nie odgadl i w koncu moze sam sie przekona a co tam przeciez bierze tabletki bo od nastepnego cyklu dopiero zaczynamy :-p jej moze sie uda... ja wiem ze bys ie ucieszyl bardzo by sie ucieszyl... nawet przed @ mowil ze no nie ma jej i nie ma a jak my cos zwojowalismy ?? a ja na to mu : a jak z tego zwojowania urodzilabym ci zdrowego dziubdziaska to tez byss tak mowil i zalowal a on sie usmiechnal i powiedzial z eoczywiscie ze nie :-) ze wtedy bylby bardzo szczesliwy :-) no wiec kurcze obys ie udalo zajsc oby ta owu byla ale mysele z emoze po duphastonie przyjdzie normalnie obym sie nie mylila i bedzie jazda :-) i oby wyszlo i jak tylko zobacze dwie krechy na tescie to smigam na bete i potem na druga i do gina bo przed beta dwoch wynikow on raczej jak nie bedzie widzial pecherzykato nie bedzie wierzyl ze mam dzidziusia.... dziwny troche ale w sumie wiem na co mam sie przygotowac a jak w tym czasie cos by mi sie dzialo typu bol brzucha czy lekkie plamienia jak ostatnio to mam troche duphastonu to bym brala i do niego zaraz poszla jakby rprzyjmowal :-) nie bedzie zle mam nadzieje oby sie tylko udalo... mierzyc tempke bede starannie co ranek a mezowi powiem ze cos tam jak zagladnie i zobaczy ze owu byla to ze owu jest przy tabsach tylko ze jajeczko nie wpuszcza wtedy plemika i ze sluz nzabija je mysle ze lyknie :-D jezu ale ze mnie wiedzma:no::-D:-D:-) oby tylko uwierzyl w te tabsy i nie zaczal mi kazac lykac je przy nim bbrrr ;-) boze ale kobieta to si emusi nameczyc ....

Missiiss!!!i tak trzymać!!!mój np w śluz uwierzył, a później jak mu powiedziałam, że gin na USG powiedział, że nie widzi przeciwwskazań, to już sam się miził do mnie;)u nich to tylko aby zacząć!!!
ja już dziś miałam kupić na zaś buciki albo coś, żeby mojemu prezent zrobić, ale dziś tak podbrzusze naparza, że czuję że jutro @ przyjdzie i będzie o 100 razy gorsza niż ta pierwsza po:-(trochę mi smutno, że pęcherzyk nie zaskoczył, ale ponoć pół roku to norma:-(

Witam dziewczynki. Wpadłam się tylko pożegnać ale przy okazji mam pytanie. Czy pierwsze ruchy czuć powyżej czy poniżej pempka. ?? Bo ja od 2 stycznia szczególnie wieczorami gdy leżę na plecach mam taką rewolucję w podbrzuszu że hoho.

poniżej :tak:;-) ja też na początku czułam leżąc na plecach, a jak podrapałam ciut pod pepkiem to od razu była odpowiedź :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry