13x13
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki:-):-):-):-)
Dziś był dzień urzędowy -za akty zapłaciliśmy prawie 400zł... nie pytajcie -a to dopiero początek

W piątek wracamy do Wawy w poniedziałek mam trochę załatwiania tam, we wtorek jeszcze więcej plus mieszkanie -idziemy oglądać...
A w środę odeśpię i caaaaały dzień z Wami posiedzę -o ile mały nerwus pozwoli bo ostatnio bije mnie ciągle;-);-);-);-) i wstawię zdjęcia jakieś dla ciotek....
Ściskam Was kochane i witam nowe Aniołkowe Mamusie -zostańcie tutaj...
Dziś był dzień urzędowy -za akty zapłaciliśmy prawie 400zł... nie pytajcie -a to dopiero początek

W piątek wracamy do Wawy w poniedziałek mam trochę załatwiania tam, we wtorek jeszcze więcej plus mieszkanie -idziemy oglądać...
A w środę odeśpię i caaaaały dzień z Wami posiedzę -o ile mały nerwus pozwoli bo ostatnio bije mnie ciągle;-);-);-);-) i wstawię zdjęcia jakieś dla ciotek....
Ściskam Was kochane i witam nowe Aniołkowe Mamusie -zostańcie tutaj...

8 godzin
ale nic nie powiedzial... boze ale ile mozna gadac jelop jeden... z reszta i tak firme prawdopodobnie zamkna a jak jja juz bede w ciazy wylece bo w sumie u nas jest tylko filia to najwyze j wyprowadzimy sie do moich rodzicow na jakis czasi bedzie moj mezu do wro do pracy dojezdzal a pozneij zamieszkamy we wro ... jakos to bedzie... w sumie to sobie nawet juz to poukladalam a czekac z dzidzia nie bede pol roku a mnie wyzuca i pozeniej szukaj nowej pracy i czekaj az minie okres probny... w nosie to mam...

:-)