• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiecie mój lekarz jest realistą a ja to cenię u niego jest bardzo bezpośredni i uwaza podobnie jak ja że "lepiej się miło rozczarować niż nie mile zaskoczyć"
tyle tylko ze operacja na 16 tygodniowym dzieciątku to ogromne ryzyko straty a nie można czekać
usg mialam we wtorek a on chciał już na drugi dzień robić amio ale niestety mam za mało wód i gdyby pobrał to co potrzeba do badania dla dzidzia nic by nie zostało

nie nigdzie nie byłam
on ma taką zasadę ze przy pacjentce kohsultuje sie z innym lekarzem który jest specjaliśta w tej dziedzinie
wysyła zdjęcia i od razu dzwoni
i talekarka powiedziała że amio jest konieczna przede wszystkim by wykluczyć lub potwierdzić ZD

Kasiu, co do operacji na takim mały dzidziolku jest ryzyko zawsze, ale ta koleżanka o której pisałam robiła chyba w 22 tc operacje i sie udało. Skoro lekarze ją przeprowadzaja to znaczy że sie udaje i tego trzeba sie trzymać

Ostatnia edycja:
dr. powiedział że owszem wykonują tylko na większej ciąży
nie wyobrażam sobie żeby cokolwiek wprowadzali w moją 10 cm kruszynkę
ale jeśli się nie zdecyduję na to mój skarbek umrze
to wszystko mnie przerasta

Ostatnia edycja:
Mnie przerasta samo myślenie o tym...
A Ty będziesz musiała przez to przejść...

Kur** dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe :wściekła/y::wściekła/y:

W głowie mi się to nie mieści!!:wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu również jestem z Tobą, pamiętam w modlitwie.. bo cóż mogę. Twoja kruszynka zyję i trzeba zrobić wszystko, zeby ją przywitać wesołą po tej stronie brzuszka. Same mozemy niewiele, musimy uwierzyć w lekarzy.. czasami działają cuda. Trzymaj się, wiem, że Ci bardzo ciężko, ale wierz w swoje dziecko. Przytulam.

reklama
Kasiu wszystko będzie dobrze, my tu wszystkie w to wierzymy. Tylko się kochana trzymaj i się nie denerwuj bo maluszek też się denerwuje.
Iwcia - gratuluję i do dzieła :)

Ja dziewczynki zmykam spać bo coś kiepsko się czuję a sama myśl o jutrzejszej wizycie mnie przeraża i płakać mi się chce.
Całuje Was wszystkie mocno.
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry