• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
julitka to niezle.. ja na autobus do pracy tez ide miedzy zaspami ... a dzisiaj troch eza duzo tego masazu bo plecy bola :-p ale jak zesmy sobie usiadly na tych fotelach masujacych i zaczelysm rozmwawiac to fajnie ylo dopuki systemu nie odblokowali ...

daami owulka pewnie tez tak wypadnie... oby nam z tych owulek cos konkretnego wyszlo ;-)

wiecie co? zastanawiam sie czemu mi zyly wyszly na cyckach i coraz bardziej wychodza :confused: przeciez mam okres... a nie ciaza... a moze po ciazy na kazdy okres teraz tak bede miala?? dziwne ... no nic oby do owulki ;-)

Witam
W końcu ostatni dzień popołudniówek, spokój do przyszłego czwartku z nocnym wracaniem. Jutro wolne i jadę odwiedzić siostrę i małego prawie 2 miesięcznego Bartusia.
Po powrocie do domu zauważyłam brunatne upławy. Ciągle są dwa wyjścia:1: albo @ się rozkręca 2: albo się nie rozkręci i będzie ciąża. No a jak będzie @ to jak pisałam wcześniej jutro od razu otwieram piwo albo nawet i butelkę wina wypiję, hihi. Bądź co bądź za 2 tygodnie kolejne dni płodne. No i jak będzie @ to będę mogła wykupić globulki na moją nadżerkę - ponoć może się po tym wchłonąć - 6 globułek 50 zł - drogo, ale warto spróbować.

Agnieszka córcia śliczna.

Misisis mi też wyszły dwie takie brzydkie żyły i nie chcą się schować i szczerze mówiąc drażnią mnie.

Kasiu, kochana przytulam, wiem, że to trudne ale badź silna, może znajdzie się jakiś promyk nadziei i wszystko ułoży się dobrze.

Aneczka ty uważaj z tym odśnieżaniem i miło, że zajrzałaś.

Julitka80 to jak mamy mieć @ w tym samym czasie to potem też pewnie razem będziemy testowały :-)

Jutro napiszę jak wstanę czy to jednak mi @ przylazła.

Agnieszka Julcia jest prześliczna :tak::tak:

U mnie bez odśnieżania się nie dało, bo jak dojechałam po pracy do domu to po przejściu pługa przed wjazdem na podjazd piętrzyło się jakieś pół metra śniegu, a i na podjeździe ze 20-30cm. Zaczęłam zatem sobie pomalutku odśnieżać, ale zaraz przyjechał z pracy sąsiad i zaoferował się z pomocą ze swoją dmuchawą śnieżną. Kazał mi zatem iść do domu a sam odśnieżył mi cały podjazd i chodniki :-) Nie ma to jak dobrzy sąsiedzi :tak: (A on nawet nie wie, że jestem w ciąży).

gosialew mnie tez wkurzaja bo cholera jak dzidzia bylya to wyszlya teraz co dzidzi nie ma a wyszly na okres?? wole tak sobie tlumaczyc...

witam sie kochane i zmyklm szykowac sie do pracy bo znow sie ledwo wyrobie :-)
tak to jest jak sie wstaje 7.3 tz dzwoni budzik a ty wstajesz pol godziny pozniej :-p:-)

milego dzionka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry