• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

;-) czesc laseczki

A no musiałam sie z samego rańca zwlec z łózka i na pobranie krwi isc, a zimno nie chciało mi sie,ale na pn mam wizyte i cóż zrobic, trza iść,bo ciekawość mnie zżera co tam u mojego maleństwa słychac, moze to bedzie dziurawiec jak pokaze co tam ma :-D to mnie cieszyło na maxa. Bo moj D. to juz takie imiona wymysla dla chłopaka co mi sie nie podobaja :wściekła/y: i wogole ja nie chce chlopaka, ma byc piekna dziewczynka - DZIURAWIEC :-D

reklama
:zawstydzona/y: taka poczwarka

Załączniki

• IMG_3426.jpg
    IMG_3426.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 77
Witam dziewczynki. Ja dziś dotarłam do pracy a stres przed wizyta trzyma mnie od rana, spać nie mogłam, wstałam o 5 rano. Brrrrrrrrrr..

Julitko80, Annas81- staram się nie denerwować no ale czasami się nie da. A do 20-tej jeszcze tyle godzin.

Agnieszko Julcia prześliczna,cudo.

Ostatnia edycja:
reklama
ewela ladna dzidzia :-)

dziewczyny powiem wam cos smiesznego, w srode bylam w kosciele i na kazaniu mlody wikary wziol pod oltarz dzieciaczki i pytal ich jakie sa ich marzenia byly odpowiedzi typu : wieksze terrarium dla mojej jaszczurki, pies, kot, krolik, poleciec w kosmosc itd a potem ksiadz pytal a o czym marza wasi rodzice i byly odpowiedzi: o tym zebysmy byli zdrowi, szczesliwi grzeczni a na koncu jeden chlopak ryknal "A MOI RODZICE MARZA O SWIETYM SPOKOJU" ja ze smiechu sie poplakalam, to bylo zajebiste i jakie trafne :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry