• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

Witajcie dziewczynki
Karola leż sobie grzecznie i jak mi to kidyś pow.pani ginekolog -zachowuj się jak przeorysza w klasztorze :) a pracuj tylko dwoma palcami (wskazującymi):tak: - trzymałam się tych rad i mam Leona rozrabiakę.Trzymam kciuki!!!

reklama
Witam,
Aga - widzę że cała w nerwach - trzymam mocno kciukasy za dzisiejszą wizytę i czekam na super wieści :tak:
Karolcia - daj mu popalić - należy mu się
Karola - witaj z powrotem- super że wszystko ok:-)

Witam,
Aga - widzę że cała w nerwach - trzymam mocno kciukasy za dzisiejszą wizytę i czekam na super wieści :tak:
Karolcia - daj mu popalić - należy mu się
Karola - witaj z powrotem- super że wszystko ok:-)

Agu_ska mówię Ci - jestem kłębkiem nerwów. Nie wiem co zrobić, chyba sobie połknę coś na sen i obudzę się przed sama wizytą. Nic mi nie wychodzi, wszystko ciągnie mi się w żółwim tempie : czas, praca, wszystko...:-(

Dziewczyny,a wy znacie jakies strony, gdzie wysyłaja gratisy dla przyszłych mam?

Wiem,ze w holandii tak jest, wlasnie mi kolezanka rozne paczki załatwia,a moze w polsce tez,w co watpie,ale moze cos wiecie?

Dziewczyny,a wy znacie jakies strony, gdzie wysyłaja gratisy dla przyszłych mam?

Wiem,ze w holandii tak jest, wlasnie mi kolezanka rozne paczki załatwia,a moze w polsce tez,w co watpie,ale moze cos wiecie?

W Polsce chcesz gratisy ?? Chyba nie ma takiej opcji. Ja wiele stronek przejrzałam i nie było na nich żadnej wzmianki o czymś za free.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry