• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ewela ladna dzidzia :-)

dziewczyny powiem wam cos smiesznego, w srode bylam w kosciele i na kazaniu mlody wikary wziol pod oltarz dzieciaczki i pytal ich jakie sa ich marzenia byly odpowiedzi typu : wieksze terrarium dla mojej jaszczurki, pies, kot, krolik, poleciec w kosmosc itd a potem ksiadz pytal a o czym marza wasi rodzice i byly odpowiedzi: o tym zebysmy byli zdrowi, szczesliwi grzeczni a na koncu jeden chlopak ryknal "A MOI RODZICE MARZA O SWIETYM SPOKOJU" ja ze smiechu sie poplakalam, to bylo zajebiste i jakie trafne :-D

:-D:-D:-D:-D:-D niezłe

reklama
;-)agnieszko twoja kuleczka jest przesliczna i jakie ma wloski :happy2::happy2::happy2:
porod chyba mialas latwy bo piszesz ze juz sprzatasz :-p i swietnie ze twoja Juniorka taka spokojna ze nawet masz czas na BB wpasc-co mnie occzywiscie ogromnie cieszy :tak: ucaluj przesliczna Juleczke odemnie :tak:
zdec trzymam kciuki i wierze...wierze ze bedzie dobrze...
13x13 ale zlecialo :szok: juz 7 kwadracik.gratuluje i zycze wlasnie takiej nudnej jak do tej pory ciazy do konca ...no i kolejny przyklad tego ze czas baaardzo szybko leci ;-) jeszcze troszke i ty bedziesz wklejac zdjecia dzidzi z tej strony brzuszka :blink:
ewela jaki sliczny bobo :-)
karolcia trzymam kciuki za wizyte ;-) i wyciagnij jak najwiecej slkierowan a potem zrob z draniem co chcesz :-p
kaska o tobie i twoim malenstwu ciagle mysle...modle sie i wierze w pomyslnosc dalszyszych badan...sciskam kochana....
reszte dziewczynek caluje i sciskam :-)

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓD:no::no: DÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

Aga będzie dobrze zobaczysz.

Też sobie tłumaczę że musi być dobrze i ze nie mainnej opcji.

Karola a Ty kochana leż i odpoczywaj.Ściskam Was obie mocno.

Dziewczynki a nie wiecie co z VJolką?? Dawno jej nie było a na Naszej -Klasie wstawiła zdjęcie czarnej wstążki. Zaczynam się o nią martwić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry