Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Fajnie, że to napisałaś :-) To teraz już rozumiem, czemu ja po raz trzeci w ostatnim czasie śniłam, że się z kimś kłócę, wrzeszczę na kogoś ;-) wszystko jasne ciąża na mózg się rzuca ;-)A ja ostatnio mam coraz durniejsze sny... czytałam że koszmary w ciąży są normalne bo to pozwala rozładować kobiecie ukryte stresy... ale już mnie to wkurza... dobrze chociaz że w tych snach moja kruszka jest zdrowa
PS ŁAAAAAAAAAAAAAAAAA JA JUŻ MAM 7 KWADRACIK!!!!! 7 MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie
Gosiu - może jeszcze cos z Tego będzie. Ja dalej trzymam kciuki. A jaki lek masz wziąść. Bo ja brałam Macmiror i on był właśnie taki drogi
nie wiem czy pamietacie zdec. Jest w szpitalu dostala krwotoku wczoraj. Trzymajcie za nią kciuki i dzidziusia