• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewuchy.. ja po pracy i zdarzylam i nawet mialam sile was przeczytac za caly dzien...

ale juz czuje zmeczenie... dzisiaj 8 h wczoraj 10,30 jutro 9,30 i w niedziele 8,30 masakra a juz jestem niezle zmeczona a nudy na tej kasie jak cholera... :no:

zdec trzymam kciuki
vjolka (*) straszne wiesci :(
karola dobrze ze juz w domciu jestes i ze ten szew jest i ze ok wszystko, trzyma mkciuki zeby tak dalej
karolcia to dobrze ze gin okazal skruche i ze sie troche zainteresowal toba. napewno mu glupio bylo ale przynajmniej dal skierowanie...

koti a u ciebie jak ?? wsio ok ?? kurcze juz niedlugo i ty sie bedziesz chwalila swoim dzieciaczkiem :tak:

reklama
aguska a ty robilas badanie genetyczne?? to gdzie sie sprawdza przeziernosc karkowa?

Nie robiłam jeszcze w poniedziałek mam wizytę to się go zapytam ale on chyba wysyła na nia do szpitala do kolegi po fachu - nie wiem czy mi nie powie że nie ma wskazań. Po badaniu Kasi to się zaczęłam bać tego badania i już nieiwem czy chcę:-(
A u Ciebie widze ostre działania - strasznie podoba mi się Twoje określenie - bobosexy. Powodzonka pozostaje Ci życzyć i dobrej zabawy:-D

dzieki Pati :-) właśnie się zorientowałam że wrzuciłam link do wszystkich galerii mojego P :-D . dobrze, że nic nieprzyzwoitego tam nie było hihihi :zawstydzona/y::-p

a ketony są chyba od cukrzycy. mój gin cos mnie straszył insulina, ale zobaczę co mi diabetolog we wtorek powie.

reklama
no wlasnie w tym caly sek ze ja tamtym razem zaszlam w ciaze z lewego i kiepsko sie to skonczylo wiec teraz nie chcialam z lewego i wczoraj byly boboseksy( uwielbiam Pati to Twoje okreslenie) a dzis boli mnie lewy:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry