• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry:-) Jestem pierwsza, nawet w sobotę spać nie mogę.
Aga ciesze się, że z maluszkiem wszystko dobrze, niech dalej rośnie zdrowo:)
Miłego dnia dziewuszki.

reklama
Cześć kochane....
Aga - super wieści....gratuluje....

Kasieńko, skarbie....przytulam bardzo mocno....

A ja dopiero wstałam...Z. pojechał do rodziców i mam dzień dla siebie....doprowadzę się trochę do przyzwoitego stanu, wiecie...farbowanie, depilacja....paznokcie...bo ostatnio troszkę sie zaniedbałam....a mam zamiar powoli Z. skusić na jakieś delikatne przytulanki....bo już bardzo tego potrzebuje..

a z ciekawostek...moja cera z minuty na minute się zmienia...coś niesamowitego...już kilka dni po zabiegu zniknęły wszytskie pryszcze, a teraz to już mam jak pupka niemowlaka....jak mam 29 lat...to takiej gładkiej buzi chyba nie miałam....
....zakuło mnie kilka razy w boczku....może to juz owulka...bo to prawie dwa tygodnie...ja chcę juz @....bo potem badanka.....i jakaś nadzieja na nowe staranka....

trzymajcie się cieplutko....
milusiej soboty....

Dzień dobry. Ech myślałam, że pierwsza będę, a tu jest więcej rannych ptaszków.

M dziś na służbie, a ja sobie będę tak siedzieć.
Chyba wezmę się za łopatę, bo mi wyjazd zasypało.:tak:

Coś mi organizm zwariował po ciąży, wczoraj pisałam o mlecznym śluzie w sporej ilości od półtora tyg, od 3 dni czuję dziwne zapachy, M się śmieje, że coś ze mną nie tak.
A mnie to wcale nie bawi...To 25 dzień cyklu, może to na @ teraz będę tak miała...Jaszcze 3 dni, przynajmniej kiedyś tak miałam...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki...
Dzisiejsza noc kompletnie zarwana...Spalam moze pol godziny...Mala teraz zjadla i spi wiec ja tez zmykam spac...
Czyli u mnie sie sprawdzilo tzn mala buszowala w brzuszku w nocy a na dniu cisza...No i teraz mam tak samo...

Postaram sie zajrzec pozniej buziaki

reklama
Jeny, Dziewczyny jak mnie głowa boli! Spacer z psem na świeżym powietrzu nie pomógł, kawa jak na złość dziś mi nie wchodzi... A ja mam stos dokumnetów w domu do pracy... Buuu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry