Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. U NAS W ŁODZI ZAWIEIJA NIE ZŁA ALE NA SZCZĘŚCIE JA JESTEM POD KOŁDERKA I OGLĄDAM TELEWIZOREK:-):-).
chodzi i mówi jaka jestem biedna i jak musi mnie kręgosłup boleć i masuje -więc od razu mi lżej
;-)
mi gdzieś 5 tygodni uciekło...Dobrze że już w domu jesteś , teraz odpoczywaj. Cesarka wcale nie jest taka zła , ja szybciej doszłam do siebie właśnie po cesarce niż porodzie naturalnym.CZESC KOCHANE TAK MI BRAKOWAŁO MIESZKANKA W TYM SZPITALU ŻE JAK WCZORAJ PRZYTULILAM SIE DO PODUSI I MEZUSIA TO SPAŁAM JAK NIEMOWLE:-):-).
JA DOSTAŁAM DUŻO LEKÓW NA TWARDY BRZUSZEK BO PO ZAŁOŻENIU SZEWKA MOŻE CZĘŚCIEJ TWARDNIEĆ I NA TĄ NERKE MAM NADZIEJE ŻE SIĘ NIE POGORSZY.ZA TYDZIEŃ WIZYTA U GINKI I OKULISTY I SIĘ OKAŻĘ CZY BĘDĘ MIAŁA CESARKE MAM NADZIEJE ŻE TAK BO PO TYCH WSZYSTKICH STRESACH NIE MAM JUŻ NAPRAWDE SIŁY. U NAS W ŁODZI ZAWIEIJA NIE ZŁA ALE NA SZCZĘŚCIE JA JESTEM POD KOŁDERKA I OGLĄDAM TELEWIZOREK:-):-).
KOCHANE ŻYCZE MIŁEGO DNIA BUZIACZKI PÓXNIEJ JESZCZE ZAJRZE DO WAS