• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Kochane.
Malga191- sliczna dziewczynka, śliczne imię. Jeszcze raz gratuluję.
Ewitka - ja po pierwszym USG usłyszałam termin 3 czerwca a po następnych 27 maja.I zawsze gdy idę do lekarza to lekarztwierdzi że jestem o tydzień dłużej w ciąży niż pokazuje mój suwaczek.
EwelinaK26 - zapalam (*)dla Twojego Aniołka. Trzymaj się kochana i zostań tu z nami.
Monisiowata - Ciebie też życie nie oszczędziło. Przytulam.
V_jolka - no nareszcie.

Niewymienione dziewczynki mocno całuuuuuuuuuję.

Ja wizytę u "teściowej" przetrwałam. Owszem przygotowała dużo owoców, orzechów i innych witaminek , musiałam nawet leżeć w łóżeczku z poduszkami pod plecami jednak nie poruszała tematu "ciąża", nie pytała jak ja się czuję , nie pytała czy z dzidzią wszystko ok, nie obchodziło ją czy chodzę na wizyty, nic, kompletna cisza , nawet nie zna terminu porodu.

reklama
Monisiowata przykro mi bardzo :(,ale naważniejsze nie załamywac sie tylko patrzec w przyszłosc pozytywnie. My tutaj tez mamy głębsze i mniej problemy tak jak wszyscy,ale myslimy pozytywnie, wspieramy sie i jakos nam leci miło czas :-) Zapraszamy Cie tutaj do naszego grona,zebys odzyskała usmiech na swojej twarzy :tak: buziaki

Zapisałam się na usg połówkowe, na 3 lutego :-)
Mam nadzieję, że mój ludzik niebawem zacznie się ruszać odczuwalnie, bo ta cisza zaczyna być męcząca :baffled:

Oj zacznie zacznie.
Na początku w nocy gdy malenstwo szalało wystarczyło że przekręciłam się na bok i przestawało wierzgać , a teraz obracanie na bok nie daje rady, a maleństwo szaleje i troszkę w dzień i troszkę w nocy.
A poza tym powróciły do mnie poranne mdłości :szok:

dzien doberek :-) dlaje mnie boli moja lopatka, smaruje sie narazie mascia konska czy jakos tak tesciowa mi polecila i przechodzi troche ale wkurzajace to jest... dzis robie nalesniki na obiad :-)

pozdrawiam wszystkie ciezarowki i pozostale dziewczyny ktore na pewno tez beda ciezarowkami

chyba dobrze :-) ponoc ci co nie zdawali mieli po klika punktow a mozliwe bylo do uzyskania kolo 21 wiec oni pewnie strzelali w ksiegowaniu, ja mysle ze ta polowe uda sie nazbierac bo musze miec 11 pnt zeby zaliczyc i cwiczenia i egzamin bo ponoc kto chce moze sobie wpisac ocene z zaliczenia do egzaminu, ja ide na latwizne bo mi sie teorii nie chce uczyc :-)
23go sie dowiem czy zdalam chyba ze ktos przesle wyniki wczesniej ale na nasz dziekanat nie ma co liczyc...

hihi codziennie (prawie) ktos mnie pyta kiedy testuje :-) za jakis tydzien jak dam rade a jak nie to znowu zbankrutuje na testy hihi, moj suwaczek mowi ze w sobote ale wolalabym wytrwac jednak to terminu @ czyli do 18stego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry