• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Weszłam na chwilkę... i znowu nowe Aniołkowe mamusie...
Nie znajdziecie tu odpowiedzi na pytanie "dlaczego ja" ale znajdziecie zrozumienie i wsparcie... znajdziecie tu wspaniałe osoby które trwają na tym forum i dają siłę... trzymam kciuki za przyszłość
Dla Waszych Aniołków (*)

Rozumiem, że M muszę dziś zrobić szlaban... Będzie niepocieszony, bo od piątku się nie widzieliśmy :-)

No wiesz.... do dentysty nie idziesz:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

wchodze rano a tu takie cudo widze :-)
malga piekna córcia!!!!!!

ola juz niedlugo i my wszystkie sie doczekamy :tak: ja chyba dzisiaj po wyniki czesc pojde o zgrozo... jak bedzie cos nie tak to przerywamy staranka :-(

a tak poza tym nie ide dzisiaj do pracy i bede z wami caaaaaały dzien oprocz wyjscie po ciuszki obasowe i bluze la siebie :-)

a no i witam sie poniedzialkowo :-)

No wiesz.... do dentysty nie idziesz:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Heheheh... No nie :-) Święta prawda :-) Ty Agatko jak zwykle potrafisz mnie rozbawić do łez :-)

dzieki dziewczny za gratki...

a to moja Jowitka:-)

zarazam was nia..tz.dzieckiem zebyscie tez mialy takie bob:tak:

Malaga prześliczności! Ucałuj je od ciotki z BB :-) Niech się zdrowo chowa i prosimy o więcej takich uroczych fotek!

o chyba jeszcze wszystkie spią albo dzidzi robią :-) buziaki i milego poniedzialku ;-)

Albo siedzą w pracy, tak jak ja :-)

Wiecie, a mi wczoraj M kazał stanąć bokiem do siebie, podnieść koszulkę, spuścić spodnie i... stwierdził, że też już zaczyna być widać :-) Broniłam się, że może to od tego picia wody, ale potem sama medytowałam przed lustrem w łazience i... Chyba ma rację :-)

Dziś oddałam mocz na posiew. W środę wyniki. Jeśli przy ich odbiorze każą mi coś zapłacić - oznaczać to będzie, że wyniki są złe. Jeśli oddadzą mi je za darmo - znaczy wynik ujemny. Moja kobieca intuicja stawia na to pierwsze :-(

A z nowości: przestaje mi wchodzić poranna kawa. Mimo, że rozpuszczalna, z jednej płaskiej łyżeczki i z dużą ilością mleka... W sobotę nie weszła mi pierszy raz. Dziś drugi. Buuuu :-(

Miłego poniedziałku!

reklama
Witam!
pomimo śniegu udało mi się doczłapać do pracy :-)
najgorsze, że tak straszliwie ziewać mi się chce, bo całą noc jakoś tak się wierciliśmy, że albo ja budziłam mojego, albo on mnie. no ale nie ma co marudzić, bo to i tak nic nie pomoże :-)

miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry