Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no ale po prostu wyszłam z kuchni, bo stwierdziłam, że nie będę denerwować siebie i dzidziolapati to zycze wytrwalosci i slicznych grubych 2 krech
dziewczyny moge was o cos prosic??
bo ide po wyniki i mam zle przeczucie ze ta chlamydia i cyto megalia mi wyjdzie nie wiem czemu :-( mozecie trzymac kciuki zeby wsio ok bylo??
za godzine powinnam gdzies wrocic ale si eboje jak cholera![]()
she - a ty kochana jeszcze gotujesz, ja przestałam jak ugotuję to na 300% tego nie zjem. Dlatego na razie przestałam. W ogóle nie wiem co jeść nic mi nie smakuje. Właśnie jem jogurt i kiwi i już nawet od tego mnie mdli. Masakra
Witam
ja dziewczyny ma strasznego dola mam nadzieje ze z moja dzidzia wszystko ok wizyte mam dopiero 19 stycznia a juz sie boje czy serduszko nie przestalo bic czy wszystko bedzie dobrze ciagle siedze iczytam na ten temat masakra
Witam
ja dziewczyny ma strasznego dola mam nadzieje ze z moja dzidzia wszystko ok wizyte mam dopiero 19 stycznia a juz sie boje czy serduszko nie przestalo bic czy wszystko bedzie dobrze ciagle siedze iczytam na ten temat masakra