• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Missiiss jak robiłam badanka to wszystkie IgG miałam wysoko dodatnie, a IgM ujemne. i różyczke i cytomegalię i i toxo ... i było oki ;-) po prostu miałam szczęście i łapałam wszystko jak leci :baffled: i miałam przeciwciała. a na różyczkę to zachorowałam 15 minut po zaczepieniu na różyczkę :baffled:

reklama
aha czyli w sumie zaczelam sie martwic tylko o de d-dimery ale zaraz poczytam to co kasikz wyslala dziekuje bardzo :tak:
no i jeszcze powinnam dostac niedlugo wyniki na p.pkardiolipidowe i wsio... a no jeszcze czystosc bede robila i biocenoze... ale tak wsio ok wychodzi....
ehh oby bylo dobrze bo ja nie chce przekladac staranek :no:

ehhh

nie no nie bede zawraacala dupy teraz ginowi jak w ciazynie jestem... jutro zadzwonie i zarejestruje sie do niego ...
ale powiem wam ze myslalam ze umre jak zobczylam te wysokie wynikki ale skoro to przeciwciala ze mma a nie choruje to mi ulzylo :tak: a przeciwciala nic nie zrobia dzidziusiowi??

mississ koti ma racje przestań czytać bo oszalejesz od tego. Ja to chyba miałam wszystkie choroby o których czytałam i po pewnym czasie dałam sobie spokój. Naprawdę można od tego ześwirować.
Mississ będzie dobrze.

reklama
dzieki z emnie uspakajacie bo na pierwszy rzut oka na badania myslalam ze osiwieje... choc u mnie to by bylo niemozliwe :sorry2:
no wlasnie czytalam ze jesli mam przeciwciala rozyczki t o jestem bezpieczna ufff ulzylo mi tylko te d-dimery mnie mecza ciut ale jutro zadzwonie do ginka sie popytam co i jak i przyjde do niego moze za tydzien na wiyte juz sie nie moge doczekac kiedy tam pojde... podejrzalabym czy pecherzyk jakis sie robi na jajnikach :-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry