Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a wyniki cytologii wysylal do mnie sms-em
Lilijanna witaj :-):-) I gratuluję fasolki w brzuszku :-):-) Tylko u mnie, to zakręcone jest, bo póki co chodzę do takiej pani dr prywatnie, a jak już zaciążę, to będę próbować przenieść się do takiej przyszpitalnej poradni, co prowadzi "tylko trudne ciąże". Mam nadzieję, ze po dwóch poronieniach mnie zakwalifikują. No i tam w związku z tym, że to na nfz, to nr tel na pewno nie dostanę... Ale podobno jakby coś, to można wtedy spokojnie do nich na oddział dzwonić...
, bo jak rano zrobiłam test i przyszłam do łóżka to zapytałam męża czy "nas przygarnie?", a on " i Ciebie i kropka" i tak zostało 
lilijana-gratulacje:-) i trzymam kciuki
jesli chodzi o naturalne metody na przeziebienie- to polecam napoj imirowy ( zetrzec korzen imibiru, np.lyzeczka zalaz wrzatkiem, dodac miod i cytryne) rozgrzewa udraznia drogi oddechowe, ponadto jest polecany w cizy na mldlosci.
trzymaj sie zdrowo
Lilijanna na katarek polecam sól morską do nosa - ładnie oczyszcza. Gratuluję maleństwa i trzymam kciuki za spokojne miesiące oczekiwaia na dzidziusia.
Witaj Lilianko....gratuluje maleństwa w brzuszku....na kaszel w ciąży można stosować syrop Drosetux......

W I trymestrze niestety pozostają domowe sposoby
liljana witaj ;-)