• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Obiecałam że pokażę więc...

Najpierw moja niunia w środku:-)
A póżniej brzuchol wielki:-D

Załączniki

• dzidzia.jpg
    dzidzia.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 60
  • ja.jpg.JPG
    ja.jpg.JPG
    64,1 KB · Wyświetleń: 58
witajcie

przepraszam ze Was mecze ale jestem na etapie szukania badan,
chce zroic wymazy z szyjki pod katem
chlamydia,ureoplazma itd...
Jak wyglada pobranie wymazu? czy trzeba sie jakos przygotowac ???
babka z lao mowila ze 3 h nie mozna oddawac moczu

szukam tez dorego ginokola z wroclawia albo okolic,
ktory bedzie wiedzial co zrobic z tymi wszystkimi wynikami
i da jakies wskazowki co i jak w nastepnej ciazy
jezeli mozecie kogos polecic to bede wdzieczna

a tak wogole to ciesze sie jak czytam informacje od naszych zafasolkowanych :))))
super, niech brzuszki rosna a fasolki sie wierca !!

dobry wieczorek Kochane!
wpadłam sie tylko przywitać i Was gorąco przytulić.późno, bo miałam dziś księdza-mój nowy proboszcz-fantastyczny facet!powiedziałam mu co mnie spotkało.powiedział, że nasz Aniołek na pewno jest u Pana Boga, bo Bóg mściwy nie jest.i że jego siostra też straciła dziecko, a teraz ma śliczną trójeczkę:-) powiedział o pewnej piosence-modlitwie, którą słyszał-nawet śpiewał
Wrzuta.pl - 06. Bezdzietność
Missiiss, Ty nie świruj sama, tylko wyniki w garść i do lekarza
Maruszka, Pati 3mam kciuki za dwie krechy

przytulam "stare"znajome i wszystkie nowe koleżanki-DZIEWCZYNY!!!MA BYĆ DOBRZE!!!buziole!!!

witajcie

przepraszam ze Was mecze ale jestem na etapie szukania badan,
chce zroic wymazy z szyjki pod katem
chlamydia,ureoplazma itd...
Jak wyglada pobranie wymazu? czy trzeba sie jakos przygotowac ???
babka z lao mowila ze 3 h nie mozna oddawac moczu

szukam tez dorego ginokola z wroclawia albo okolic,
ktory bedzie wiedzial co zrobic z tymi wszystkimi wynikami
i da jakies wskazowki co i jak w nastepnej ciazy
jezeli mozecie kogos polecic to bede wdzieczna

a tak wogole to ciesze sie jak czytam informacje od naszych zafasolkowanych :))))
super, niech brzuszki rosna a fasolki sie wierca !!

napisz do naszej Koti ona chyba jest z okolic Wroclawia i ma super lekarza, znajdziesz pewnie ja na watku lista naszych skarbow, bo wiem ze sie wpisywała :-)

Aga wstaw foto dzis... ciagle sie migasz wrrr

aguska super ciesze sie ze z dzidzia ok, chociaz nie rozumie dlaczego nie dostalas skierowania na badanie genetyczne to z przeziernoscia, moim zdaniem powinna je kazda kobieta robic.

ja sobie szydelkuje, bo dzis sie nie ucze, nie mam ani ochoty ani sily... zaraz ide plusk a potem czekam na powrot i moze poszalejemy boboseksow choc juz dawno po owulce ale dla przyjemnosci czemu nie :-)

Aneczka mam do Ciebie takie pytanie... Ty studiowałaś w Stanach??
Nie, studiowałam w Polsce. Tylko jak byłam na studiach doktoranckich to spędziłam 6 miesięcy w Stanach na stypendium w University of Cincinnati. A pod koniec doktoratu dostałam propozycję pracy w Stanach, całkiem korzystną, więc zaraz po studiach wyjechałam i niestety zapowiada się na to, że nie wrócę.

Co do cytrusów to w książkach o ciąży wymieniają pomarańcze jako jedne z zalecanych owoców, więc nie sądzę aby były jakieś przeciwskazania co do ich spożywania. Ja ostatnio jem ich dużo :tak: chociaż nie przesadzam.

Agu_ska gratuluję zdrowego dzieciątka :-) Dobrze, że zmusiłam lekarza aby Ci zrobił USG to chociaż jesteś spokojna. A brzuszek już troszeczkę widać ;-)

reklama
oo czyli mamy tutaj pania Dr :-) a jesli moge zapytac z jakiej dziedziny masz tytul? Ja sie zastanawiam czy kiedys w przyszlosci nie bede pisac doktoratu, bo nawet chcialabym wykladac na uczelniach ale jak widze ceny tych studiow to mnie odrzuca, za sama magisterke musze placic ponad 2 tys, za licencjata 1800 wszystko za jeden semestr a za doktora to ani nie mowie bo zawalu dostaniecie... narazie musze skonczyc ten licencjat a potem sie zobaczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry