Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, studiowałam w Polsce. Tylko jak byłam na studiach doktoranckich to spędziłam 6 miesięcy w Stanach na stypendium w University of Cincinnati. A pod koniec doktoratu dostałam propozycję pracy w Stanach, całkiem korzystną, więc zaraz po studiach wyjechałam i niestety zapowiada się na to, że nie wrócę.
Co do cytrusów to w książkach o ciąży wymieniają pomarańcze jako jedne z zalecanych owoców, więc nie sądzę aby były jakieś przeciwskazania co do ich spożywania. Ja ostatnio jem ich dużochociaż nie przesadzam.
Agu_ska gratuluję zdrowego dzieciątka :-) Dobrze, że zmusiłam lekarza aby Ci zrobił USG to chociaż jesteś spokojna. A brzuszek już troszeczkę widać ;-)
oo czyli mamy tutaj pania Dr :-) a jesli moge zapytac z jakiej dziedziny masz tytul? Ja sie zastanawiam czy kiedys w przyszlosci nie bede pisac doktoratu, bo nawet chcialabym wykladac na uczelniach ale jak widze ceny tych studiow to mnie odrzuca, za sama magisterke musze placic ponad 2 tys, za licencjata 1800 wszystko za jeden semestr a za doktora to ani nie mowie bo zawalu dostaniecie... narazie musze skonczyc ten licencjat a potem sie zobaczy

Karolcia, o tych przeciwciałach pisała Kasikz, więc albo poszukaj po jej postach, albo poczekaj aż tu zajrzy. Te antykardiolipinowe (lipidowe) tyczą się raczej gęstości krwi.
A co do badań to bym zrobiła TSH, to byś wiedziała czy coś z tą tarczycą trzeba robić czy nie.
Jeśli chodzi o toxo, to w tej chwili ma robienie sens jeśli chcesz dociekać, co było przyczyną straty, i to chyba bardziej te Ig które za świeże zachorowania odpowieada (jeśli wcześniej nie chorowałaś).
A jeśli chodzi o progesteron to bym poczekała do @ i potem w odpowiednim dniu zbadała (zwłaszcza jak starać się planujesz za parę miesięcy).