Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co do tempki to albo trzeba ją mierzyć sumiennie, albo wogóle sobie darować, bo inaczej to można ześwirować.
To tak jak ja przed tą ciążą, po jednym cyklu zaczęłam sobie wkręcać, że wogóle owu nie było, bo z tych olewanych pomiarów nijak skok mi nie wychodził. a w tym cyklu co zaciążyłam to też jakby skoku nie było tylko od jakiegoś momentu temp zaczęła rosnąć, ale tak powolutku a nie drastycznie. ale tak to się kończy jak się dopuszcza godzinkę w tą czy tamtą, dzień opuści czy dwa itp ;-)

Ja odkąd jestem z moim M, to praktycznie tylko na tempkach polegaliśmy ;-) Tak więc mam już wprawę... ale... w tym miesiącu trochę ją olałam, bo mi nie zależało... 
Miałam małą nadzieję, że mój M da się oszukać i skusić na staranka
Ale nie
Stwierdził, że skoro olewam tempki, to seksu w ogóle nie będzie.
I tym sposobem w tym miesiącu kochaliśmy się tylko 3razy
5,6 i 19 dnia cyklu 

A co do tempki to albo trzeba ją mierzyć sumiennie, albo wogóle sobie darować, bo inaczej to można ześwirować.
To tak jak ja przed tą ciążą, po jednym cyklu zaczęłam sobie wkręcać, że wogóle owu nie było, bo z tych olewanych pomiarów nijak skok mi nie wychodził. a w tym cyklu co zaciążyłam to też jakby skoku nie było tylko od jakiegoś momentu temp zaczęła rosnąć, ale tak powolutku a nie drastycznie. ale tak to się kończy jak się dopuszcza godzinkę w tą czy tamtą, dzień opuści czy dwa itp ;-)
cieszę się że jesteście i wierzycie
mnie już nadzieja opuściła
wiem ze powinnam myśleć inaczej powinnam wierzyć ale nie potrafię
Dobrze mówisz - soczku Ci ;-)Kasiu nawet nie waż się tak mówić. Zobacz ilu lekarzy się pomyliło w swojej karierze. Zaczekaj do jutra. Wszystko będzie dobrze.
Tymczasem w zeszłym tg dowiedzieliśmy się, że mamy szanse, potrzeba tylko czasu.......Więc co lekarz to opinia!!!!Do dentysty biegiem!Kasiu trzymamy kciuki wsio bedzie dobrze, zobaczysz :-)
Wiecie co zauwazylam,ze mam tak dziąsła osłabione,ze zeby mi sie ruszaja - bosze co robic???? :--
-(

Dobrze mówisz - soczku Ci ;-)
QUOTE]
Naturalnego z marchewki i jabłuszka :-)