Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny 17 tydzien to sie zaczyna 5 miesiąc???
Ja miałam usg, akurat w połowie cylku i miałam pęcherzyk, który właśnie pękał....ale ja go nie widzialam gin mi tylko powiedział, że tam jest.....Dziewczyny, czy jak robiłyście USG podwozia, to czy lekarz mówił Wam, czy jest pęcherzyk?? Bo ja robiłam je w 8 dniu cyklu i w opisie USG nie ma nic o pęcherzykuA z mierzenia tempki wychodzi mi, ze owulka była 11 dnia
Coś mi tu nie gra![]()
witajcie dziewczynki
dawno nie pisałam ale czytam Was na bieżąco
cieszę się że wszystkie wizyty udane ze dzidziole rosną a Wy jesteście szczęśliwe
milego dnia Wam życzę
JUST jutro około 10 dokładnie nie wiem wszystko zależy od szpitala

jeszcze jak pracowalam z moim na dziale to razem wracalismy do domku a teraz ja ciagle w pracy a jak ja w domu to on w pracy i o n wychodzi wczesniej a ja musze siedziec ... i mam glupie mysli ze mnie zdradza
:-Dzień doberek wszystkim :-)
Luteinę właśnie się stosuje na podwyższenie progesteronu. Jestem na tym od początku ciąży. Mieściłam się w widełkach, ale niestety przy granicy dolnej co nie było bezpieczne. I stosuję dopochwowo luteinę by bezpośrednio wpływała na dziecko. Jest jeszcze pod język, ale tą metodę stosuje się przy leczeniu niepłodności. Moja siostra się leczy i dostaje pod język, musi z tym siedzieć aż się nie rozpuści, a mówi że smakuje jak skórka od ziemniaka - podobno obrzydliwe. Dawkowanie jest różne. Luteina działa przez 13h od momentu zażycia.
Brałam ją w ciąży i biorę teraz od 15-29 dnia cyklu. W ciąży brałam dopochwową, teraz biorę podjęzykową.
Może źle sformułowałam pytanie
Zastanawiałam się, czy biorąc luteinę jest sens badać progesteron 
witam sie wtorkowo ;-) ide do pracy na 11.00 a koncze 20.15 :-(
buziaki milego dzionka
Witam
dziewczynki zycze milego dnia
ja caly czas jestem gdzies smutna nie wiem co sie dzieje
Cześć dziewczynki!
Witam się porannie, mroźno, śniegowo,
ale CUUUUUUUDOWNIE!
:-):-):-):-):-)

Daaa, o pęcherzyku nie wiem, musiałabym znaleźć jakieś stare usg, a teraz nie mam jak.
A luteina podwyższa progesteron, więc jak ją bierzesz i zrobisz badanie progesterownu to Ci wyjdzie: Twój własny plus wpływ luteiny.
A jeśli chodzi o tą podjęzykową, to nie tylko w leczeniu niepłodności, bo ja początek ciąży to właśnie z tą okropnie wstrętną podjęzykową spędziłam![]()

witajcie dziewczynki
dawno nie pisałam ale czytam Was na bieżąco
cieszę się że wszystkie wizyty udane ze dzidziole rosną a Wy jesteście szczęśliwe
milego dnia Wam życzę
Ja wierzę i dziewczynki tutaj też!! Dziewczyny 17 tydzien to sie zaczyna 5 miesiąc???
Ja miałam usg, akurat w połowie cylku i miałam pęcherzyk, który właśnie pękał....ale ja go nie widzialam gin mi tylko powiedział, że tam jest.....
Just- już obdzwoniłam labolatoria.....w poniedziałek jade na TSH, i te kardiolipinowe no i te ANA 1....a resztę poczekam....a skoro i tak nic nie wniosą to poczekam na skierowania.
No i dopiero na poniedziałek umówilam Z na nasionka....bo się okazuje, że jest tak dużo chętnych, że się nie wyrabiają a to na ciepło trzeba, więc zaczęły umawiać po kilku panów dziennie!

jakbym już koniecznie chciała badać progesteron to bym zrobiła tak:Zastanawiałam się, czy biorąc luteinę jest sens badać progesteron![]()

Kiedyś bardzo długo owulację miałam 18 dnia cyklu, więc teraz też mogło tak być.

Przecież on mi wymorduje wszystkie nasionka!!