Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)Kobietka, to zazdroszczę szefa!!niewielu teraz porządnych pracodawców. ja owul miałam 21-22.01.później 7.01 @druga przyszła-2 dni krwawienia i reszta to takie pomieszanie z poplątaniem.dziś jeszcze plamienia.ale od owul ostatniej takie jakieś rewolucje mam.A propo zakupów mój M powiedział ,że mi sie spodnie niektóre powyciągały i postanowiłam ,że za pierwszą wypłate kupie jakieś wyczesane spodnie i zaraz idę na allegro , mój szef jest tak w porządku ,że powiedział ,że za okres próby od 2 do 15 stycznia zaokrągla do pełnego miesiąca i dostane pełną wypłatą jak za miesiąc 15stego czyli już w piątek:-)
Julitka a masz jeszcze @ czy już po?ło bosz znowu źle przeczytałam czyli jesteś po owu a ile dni temu miałaś owu?

Agatko to kiedy Twój S da Ci poprowadzić swoją ślicznotkę? :-)

i to piłowałam sprzęgło na łuku

a jak mogłam nie zdać Yarisem jak taką landarą zmieściłam się w kopercie;-)o jesu ale łapówaLandara w kopercie
masakra, mozna bylo mniej agatko