• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko o rety! Zaraz się okaże, że u każdej z Was słychać i na stopery będę musiała kredyt wziąść :-p

RoWer z 4 kółkami! Ja nie mogę! Pati miałaś rację - Agatka ufo potrafi prowadzić ;-) Ale rozumiem - łatwiej z brzuszkiem na 4 kółkach utrzymać równowagę niż na 2 :-)

E no Agatka szacun no landara w sensie ,że nie nadająca sie do jazdy to to nie jest toż to jest :zawstydzona/y: no dobra nie wiem co to za marka jakaś amełykańska:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoja skodzina to z podkulonym ..... wydechem chowa się pod mostem:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny spokojnie, nie podejrzewam ze mnie zdradza tylko od tych zamieszan z jego byla i ze niby to jego dziecko nie mam zaufania i mam dreszcze jak on siedzi w domua ja w pracy poprostu....
nic nie zalatwia poprostu kiedys konczylismy prace razem teraz inaczej bo juz nie pracujemy na jednym dziale i dlatego .... boje sie ze tamta laska bedzie go nawiedzac ... dowodow nie mam ale strach jest z reszta nie twierdze z emnie zdradza ale si etego boje ze cos mu odwali albo ze ta glupia pipa przyjdzie do niego ktoregos dnia....

julitka a z moim paleniem to nie rzucilam ... popalam 1-2 dziennie :zawstydzona/y: ale moze juz od jutra sie uda tak urodzinowo ... kurcze sek w tym ze ja lubie sobie zaplic tego 1-2 dziennie :baffled:

reklama
Cześć Lachony!!
... czytam, czytam i już niewiele pamiętam... :baffled:

ale:
Agatko - gratulacje i szerokiej drogi, oby się dobrze jeździło!
Kasiu - ściskam Cie mocno i czekamy na jakieś informacje!
Julitko - idź do gina, nie sprawdzi co Cię tam może boleć, ja kiedyś przy takich bólach miałam nadżerkę, nie żeby Cie straszyć ale żeby zapobiegać!
kobieta - lubię jak piszesz o tym braku negatywnych uczuć to ciężarnych tylko o pozytywnych emocjach, bo ja też takie mam, trochę mnie to zdziwiło, ale nie czułam zazdrości i czy bólu jak się dowiadywała, że ktoś urodził czy zaszedł w ciąże, bardzo mnie to cieszyło...
ilonka faktycznie torche przesadza, wypadałoby coś napisać! czekamy

no a Aga34 - chyba ma sesje zdjęciową i wybiera najlepsze ujęcia żeby wrzucic na bb

pati
- marsz do nauki, piwo jej w głowie...

zafasolkowane - jak to się miło czyta o wszych muleniach, zgagach, nietolerancjach smakowo-zapachowych, oby tak dalej no i zyczę kolorowych pawików! :happy2::happy2:

reszte pozdrawiam i ściskam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry