• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No to mnie rozgryzłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

To myśmy jeździli jeszcze starszym:-D:-D:-D:-D prawie zabytek bo po 20:-D:-D:-D ale jak źal go było oddać -a teraz tylko wspominamy "a w Audi to a w Audi tamto";-);-);-);-);-)

popieram Audi to jest klawe autko, myśmy przeprowadzke nim zrobili... to jest uato towarowe ha

Julitko - to mam nadzieję że u Ciebie to po prostu za mocno się wsłu.****.esz w swój organizm i wszystkie odczucia jakieś wyolbrzymione... i ot co

a ja czekam na drugą @ i kurcze nie przychodzi ?? a raczej fasolki nie ma i tak czekam i się trochę złoszczę... :wściekła/y::wściekła/y:

julitko a jak dlugie mialas wczesniej @? bo moze to jednak fasolka... ja zwykle mam 5-6 dni ale w maju w zeszlym roku mialam jeden dzien i sie okazalo ze fasolka byla, a to wygladalo jak normalny @ skrzepy i krew tak jak przy poczatku a potem tylko brudzenie i koniec, cycki zaczely bolec i mi to podpadlo wiec test zrobilam i sie okazalo ze dzidzius jest, szkoda tylko ze tak krotko

Ja uciekam dziewczynki bo mój M wymownie patrzy ----"chce komputer"
Agatko miałam to samo ja mój M do teściów sam jeździł :szok: to ogarniało mnie przerażenie bo tam była jego mieszka i nawet do jego brata przylazła kiedyś i go w tyłek klepła a jego żona apopleksji mało nie dostała bo przy niej to zrobiła ,a ... on jej oddał:szok:klapsa też w tyłek

Missiiss znam ten ból. Też z moim walczę o te śmierdziochy. Nawet 3 m-ce nie palił. Potem zaczął popalać na imprezach... A po śmierci brata i odwołaniu ślubu wrócił na dobre... Nie lubię go za to.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry