• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nie sądziłam że aż tak się wczytujecie i za słowa łapiecie... no to na pewno... ;-)

Ja już w takie "na pewno" nie wierzę Kochana. Ja tak dwa razy NA PEWNO w ciąży nie byłam. Zawsze jak myślałam, że w ciąży jestem - była jedna krecha. A dwa razy, gdy dałabym się pokrajać, że w ciąży nie jestem były dwie :-)

reklama
julitka moze rzeczywisciet o fasolka bo cos to odejrzane ;-):-)

no ja mojego za faje tez nie lubilabym jakbym ja rzucila i chcialam i prosilam rzucmy razxem bedzie latwiej ale on nie :no: i do dupy bo on wychodzi na balkon palic a mnie szlak trafia jak leze na weyrze i to widze dzisiaj sprobuje go namowic jeszcze na wspolne rzucanie od jutra od moich urodzin zamiast prezentu niech to bedzie moim prezentem , ale watpie ze pojdzie na to , no nic ale sprobowac mozna :tak:

Missiiss, papierochy śmierdziuch na pewno wpływają na płodność ze swoim bogatym składem chemicznym, i dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn.te wszystkie trutki mogą powodować nie tylko trudności z zajściem, ale już podczas podziałów komórkowych mogą zaburzać reakcje.
Ewela, lada dzień lada dzień:tak:
Lena, tutaj musisz ważyć słowa, bo czasem w jednym tkwi sedno problemu;-)
Pati, dziwna była ta @, bo krwawienie takie prawdziwe to 2 dni, a dalej jakoś mniej.zwykle paczka /16szt tamponów to prawie na całą @ szła/a teraz zużyłam może 5 i dalej papmersy, bo bez sensu było.ale cyce nie bolą ani nic.i temp spadła.może jak pisze Lena nie potrzebnie nasłu****e, ból brzucha, to może nerwy, ale ból krzyża to raczej nie urojony.no nic, szukam fajnych suwaczków starankowych...a Ty widzę do książek to z dystansem dzisiaj;)
Kobietka, miłego wieczorku!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry