• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
julitka moze rzeczywisciet o fasolka bo cos to odejrzane ;-):-)

no ja mojego za faje tez nie lubilabym jakbym ja rzucila i chcialam i prosilam rzucmy razxem bedzie latwiej ale on nie :no: i do dupy bo on wychodzi na balkon palic a mnie szlak trafia jak leze na weyrze i to widze dzisiaj sprobuje go namowic jeszcze na wspolne rzucanie od jutra od moich urodzin zamiast prezentu niech to bedzie moim prezentem , ale watpie ze pojdzie na to , no nic ale sprobowac mozna :tak:
Kochana, obawiam sie, że okaże się iż zbyt wiele od niego wymagasz.i skończy się na łzach, że nawet tyle nie potrafi dla Ciebie zrobić-przerabiałam to, ale mój w końcu sam z siebie rzucił-z dnia na dzień.

Niedobrze mi ciągle po tych paluszkach. A zjadłam ich może z 5... Bleh...

Lecę umyć włosy. Bo zaraz mnie noc zastanie, a nie lubię chodzić spać z wilgotnymi, bo potem mam szopę na głowie :-)

julitka masz racje... ja zauwazylam ze jak staralismy sie o dzidzie jak zaczelam palic wczesniej to owu mialm chyba po 3 miesiacach ... teraz chyba przestane jutro juz na pewno bo chcuaolabym szybko zaskocazyc .. ale zanim organizm sie wyczysci to tez minie pewnie kilka tygodni jak nie m iesiecy....:wściekła/y:

dobra ide pracowac bo mnoie wywala z pracy a na kasie pracuje a siedze na poku na necie bo nie m a klientow na razie ale czasem zeby zaden nie czekal :P

julitka masz racje... ja zauwazylam ze jak staralismy sie o dzidzie jak zaczelam palic wczesniej to owu mialm chyba po 3 miesiacach ... teraz chyba przestane jutro juz na pewno bo chcuaolabym szybko zaskocazyc .. ale zanim organizm sie wyczysci to tez minie pewnie kilka tygodni jak nie m iesiecy....:wściekła/y:

dobra ide pracowac bo mnoie wywala z pracy a na kasie pracuje a siedze na poku na necie bo nie m a klientow na razie ale czasem zeby zaden nie czekal :P

Missiiss, niech się oczyszcza, ale lepiej nie palić, bo może to powodować właśnie mutacje na etapie podziałów komórk, a te wpływają bezpośrednio na zdrowie dzidzi

reklama
agatka chyba uciekla bo nie nadarza za naszym pisaniem wiec ja sie uspokajam i nie pisze narazie ... chyba sie postaram pomilczec

Nie uciekłam -ale produkcja że hoho

MISSIISS mój S rzucał 2 razy beze mnie i wracał do palenia -ja rzuciłam raz i od 01.01.2009 nie palę -On próbował jeszcze zjarać paczkę -ale sam??? śmierdzący??? rzucił... teraz popala w pracy -bo nie powiem że nie wiem;-) ale co tam -nałogowo nie ara więc luz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry