Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, obawiam sie, że okaże się iż zbyt wiele od niego wymagasz.i skończy się na łzach, że nawet tyle nie potrafi dla Ciebie zrobić-przerabiałam to, ale mój w końcu sam z siebie rzucił-z dnia na dzień.julitka moze rzeczywisciet o fasolka bo cos to odejrzane ;-):-)
no ja mojego za faje tez nie lubilabym jakbym ja rzucila i chcialam i prosilam rzucmy razxem bedzie latwiej ale on niei do dupy bo on wychodzi na balkon palic a mnie szlak trafia jak leze na weyrze i to widze dzisiaj sprobuje go namowic jeszcze na wspolne rzucanie od jutra od moich urodzin zamiast prezentu niech to bedzie moim prezentem , ale watpie ze pojdzie na to , no nic ale sprobowac mozna
![]()

julitka masz racje... ja zauwazylam ze jak staralismy sie o dzidzie jak zaczelam palic wczesniej to owu mialm chyba po 3 miesiacach ... teraz chyba przestane jutro juz na pewno bo chcuaolabym szybko zaskocazyc .. ale zanim organizm sie wyczysci to tez minie pewnie kilka tygodni jak nie m iesiecy....
dobra ide pracowac bo mnoie wywala z pracy a na kasie pracuje a siedze na poku na necie bo nie m a klientow na razie ale czasem zeby zaden nie czekal![]()
agatka chyba uciekla bo nie nadarza za naszym pisaniem wiec ja sie uspokajam i nie pisze narazie ... chyba sie postaram pomilczec