• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ladny rover
ja pamietam jak adam do mnie zadzwonil z irlandii ze kupil sobie auto "rover" to ja na to" to rower kupiles czy auto" :-D my mielismy takiego malutkiego i dosyc stargo 10latka i powiem szczerze byl to zestaw majsterkowicza, bo ciagle cos sie psulo a najgorszy byl szyberdach bo z niego kapalo a w irlandii non stop deszcz :/ no ale moje haslo o rowerze moj mi ciagle wypomina... ja akurat sie znam na markach... wiem ze bylo srebrne itd a nie marka, musi byc ladny i tyle hihi

robilam sobie kolacje, przylecial moj kot bo wyczul szynke, stanol na dwie lapki objol moje udo i mialczal i tak wisial mi na noce z wbitymi pazurkami sciagajac mi gacie z tylka dopuki nie dostal plasterka.. nie posciloby mnie bydle haha madrala jedna...

reklama
No Maruszka z tymi smutkami to nie radziłabym kochana bo jak Agatka teraz ma prawko to będzie nam wjazdy na chate robiła jak będziemy smutać i powiem nawet więcej , myśle ,że ona po to to prawko zrobiła :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Kochana pozytywne nastawienie i do przodu:tak:

Missiiss, trochę Ci się nie dziwię, że takie myśli pstre do głowy przychodzą, ale mam nadzieję, że Twój m nie zawiódł Cie w tej dziedzinie i że jednak to tylko Twoje obawy nieuzasadnione, a w głębi serca wiesz, że możesz mu ufać.a 1-2 dziennie to nie dramat, z czasem i z tego zrezygnujesz, zwłaszcza jak się sprawy pomyślnie poukładają:tak:
Lenka, witaj!!!co u Ciebie??
u mnie to raczej nie nadżerka, bo zaczęło mi dokuczać zaraz po USG jak owul była.a na USG wsio czysto było.no nic, i tak się wybieram w nasepną środę do gin

jak Agatka teraz ma prawko to będzie nam wjazdy na chate robiła jak będziemy smutać i powiem nawet więcej , myśle ,że ona po to to prawko zrobiła :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

No to mnie rozgryzłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Pati my jeździmy 17latkiem. Za rok będzie pełnoletni :szok:

To myśmy jeździli jeszcze starszym:-D:-D:-D:-D prawie zabytek bo po 20:-D:-D:-D ale jak źal go było oddać -a teraz tylko wspominamy "a w Audi to a w Audi tamto";-);-);-);-);-)

Missiiss ja miałam schizmy jak do teściów jeździliśmy -czy jak S z domu wychodzi to z byłą się nei widzi -głupota... przeszło mi bo szkoda nerwów i miłości. A zresztą ją raz przegonił jak mu wiadomości pisała

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y: ale obciach wy wiecie co to za marka, a ja nie wiedziałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My mamy 18 letniego golfa i nadal jeździ a skodzie to pyknęło w tym roku 10 lat także goni golfa i też jeździ :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry