• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
eee, przeziębiony jajnik nie wchodzi w grę-miałam kiedyś tą przyjemność wątpliwą i wiem czym to pachnie...a to raczej jakby ciągły ból na @.co do szefa, wiadomo, z ludzmi to trzeba ostrożnie, ale ja wciąż mam wiarę w to, że jeszcze są porządni ludzie na świecie.starać się i tak musisz-wiadomo, bo nawet jeśli jest uprzejmy ze względu na znajomośc, to wg mnie jeszcze bardziej mobilizuje, żeby nie zawieść
Pati, ja Cie nie wyganiam, ale MARSZ DO NAUKI!!!wstyd by było angielski zawalić, a jeśłi trzeba to służe pomocą, coś tam wiem o tym języku;)

ide po piwko :-D poki mysle ze moge i nie bede miec wyrzutow sumienia :-D

agatka smiga landara ale nie wiem co to jest jakie ufo chyba :-D

jakos mi dzis humorek dopisuje :-D wiec sorki jak obrazilam kgos

asiu tak u mnie wszystko slychac, nawet jak seksy robicie :-p

ide po piwko :-D poki mysle ze moge i nie bede miec wyrzutow sumienia :-D

O Ty niedobra!!! Smaka mi zaraz narobisz i klawiaturę laptopa zaślinię :-p

jakos mi dzis humorek dopisuje :-D wiec sorki jak obrazilam kgos

Chyba nie miałaś czym :-)

asiu tak u mnie wszystko slychac, nawet jak seksy robicie :-p

Łoooo matko... Zafunduję Ci stopery do uszu. W ramach zagłuszenia wyrzutów sumienia za zakłócanie Ci ciszy :-)

Mississ podejrzewasz zdrade???????????!!!!!!!!!!! o jej chyba to przegapiłam napisz kochana co ci na sercu leży:tak:
wiecie tam w tym sklepiku szpitalnym ciągle są kontrole jak nie sanepid to sakrbowy i myśle ,że poprostu są uczciwi ,a jeśli nawet nie to są to i tak muszą:tak:, wierze jednak w to pierwsze.Dziś np sanepid wpadł bo już ktoś ze szpitala naraił ,że nowa pracownica jest , oczywiście tylko moje papiery sprawdziła baba i sobie poszła czyli o mnie tylko chodziło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry