• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati ja właśnie na BB dzielę f-ry mojego podatnika na koszty i zakupy towarów. I to datami ;-)

A do tego Quido przynosi mi piłeczkę i muszę mu rzucać, bo nie mam serca odmówić mu zabawy...

No nie składa się do pracy, nie składa :cool2:

dziewczyny, a mogę tak z innej beczki?wiecie od ostatniej owul prawie codziennie mam bóle podbrzusza i takie jakby ciągnięcie i bóle krzyża.2 dni@ to byla masakra jakaś,łaziłam jak pobita i dalej mnie trzyma, chociaż w mniejszym natężeniu.miałam niby USG w poprzednim miesiącu, ale już zaczynam się też zastanawiać, czy jest możliwe, że jakieś powikłania dopiero teraz się ujawniają...dawno problemów nie miałam i znalazłam sobie kolejny.
Pati, może jak bym zaczęła już oszczedzac...:P

A propo zakupów mój M powiedział ,że mi sie spodnie niektóre powyciągały i postanowiłam ,że za pierwszą wypłate kupie jakieś wyczesane spodnie i zaraz idę na allegro , mój szef jest tak w porządku ,że powiedział ,że za okres próby od 2 do 15 stycznia zaokrągla do pełnego miesiąca i dostane pełną wypłatą jak za miesiąc 15stego czyli już w piątek:-):tak:
Julitka a masz jeszcze @ czy już po?ło bosz znowu źle przeczytałam czyli jesteś po owu a ile dni temu miałaś owu?

Kobietka no to fajny szef Ci się trafił :-)

Pati owszem. Ale jak tych dokumentów do posegregowania jest ok. 500 to się odechciewa... No a potem trzeba je jeszcze zaksięgować! Wyciąg bankowy też leży i czeka na zaksięgowanie... Ech...

albo często mówią ,że lepiej teraz niżby miało być chore czy coś,

Tak do mnie mówiła laska z 4 miesięcznym dzieckiem -"lepiej w 11tc niż jak się urodzi" -na co ja jej że "lepiej w 4 miesiącu niż jam ma 2 lata".... zrozumiała że nie chcę z nią o tym gadać... ja i tak najlepiej wspominam tych którzy po prostu przytulili i czekali czy chcę się wygadać a wtedy słuchali -a nie narzucali się ze swoimi mądrościami

zmuscie mnie jakos sila zebym sobie poszla ;/

nierealne.....

Julitka
a może się wszystko układa.... wraca do normy...

Ostatnia edycja:
Ja teraz mam do 15 umowe taką jak to powiedział przysposobiającą, a 15 dostane umowe na czas określony na rok :tak:
w prawach pracy jest napisane ,że niepełny miesiąc pracy zaokrągla się do pełnego miesiąca pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry