Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
śłiczny!!!zazdroszczę!!!/tzn w taki zdrowy sposób/to nie ma co sie śmiać tylko uśmiechaćKochana, ja strasznie Ci zyczę, żeby było to to, czego oczekujesz, ale tak uczciwie, to w połowie cyklu, jak owulacja, to powinien być rozciągliwy i przejrzysty, a po owul może być mleczny przed @.sam śluz mleczny nie koniecznie świadczy o ciąży.jakieś inne spostrzeżenia może.wiem Słonko, że wolałabyś usłyszeć, że to pewnie ciąża, ale nie byłoby uczciwe, gdyby ktoś tak stwierdzil.uczciwie jednak Ci napiszę, że ŻYCZĘ ŻYCZĘ FASOLKI Z CAŁEGO SERCA!!!ja w swojej ciąży miałam faktycznie dużo białego śluzu, ale zaczął mnie zastanawiać, kiedy im bliżej @ tym go więcej no i jeszcze tempka nie spadała.bo bolące cycki miałam też przed każdą@.a teraz po bezowocnym jajeczkowaniu też miałam sporo białego śluzu, ale temp spadała i @ przyszłaWitam, długo mnie nie było na forum ale ostatnio narzekam na brak czasuMam takie pytanie, jestem w połowie cyklu i zauważyłam u siebie taki mleczny, dość rzadki śluz i jest go nawet sporo. jakby ktoś coś wiedział byłąbym wdzięczna
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku:-)
NIE PRAWDA!!NIE PRAWDA!!!jeśli chodzi o plemniczki, to na maxa wpływa palenie.na pewno bardziej niż na kom jajową-znacznie osłabia ruchliwość.poszukaj mu jakiegoś mądrego artykułu-jeśli zechce przeczytać-bo mój to niechętnie czytał co mu podsunęłamrozmawialam z mezem i moze sie zgodzi :-) powiedzial ze to przemysli tylko powiedzial ze to bardziej na moja plodnosc dziala i sie troche wkurzylam bo chyba bardziej na niego niz na mnie...
Witam ja tylko na chwilkę mam aż 2 dni wolnego, i znów maraton.Najgorsze jest to że dostałam @ to moja pierwsza po poronieniu i zaczynam starania pozdrawiam i całuję:-)
Nie śmiejcie się proszę