• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilonka, super, że wszystko w porządeczku :-)

Wiolka, wielka szkoda, że wyniki takie rozjechane od normy, ale przynajmniej będzie wiadomo gdzie drążyć. Trzymam kciuki, żeby lekarz okazął się kompetentny

Karolcia, pewnie tak jak piszesz z płodnym śluzem masz do czynienia ;-)

reklama
Daaa, czasem myśle, że ludzie są głupi, a jak ocenia głupowato ktoś, kto tego nie przeżył sam, to mnie cholera bierze.na szczęście jakoś u mnie w pracy nie spotkałam się z jakimś durnym komentarzem.ja sama na szczęście potrafiłam o tym otwarcie rozmawiać i może dlatego moje otoczenie znało moje zdanie i uczucia i nie było sytuacji, kiedy chciałabym kogoś strzelić.mało tego była pewna dojrzała kobieta i jak zaczełyśmy ten temat, to ona się rozpłakała, bo sama miała podobne doświadczenie i później miała wyrzuty, że przyszła mnie "utulić", a skończyło sie na tym, że to ja ją.co do rozpamiętywania.nie wiem, jak to odbierzecie, ale ja już coraz mniej zastanawiam się dlaczego.nie jest tak, że mi nie smutno, ale czasu nie cofnę.wciąż czuję tą pustkę w sercu i brzuszku, ale mam już nowe plany i nadzieje i dam mojej Marysi rodzeństwo.mam nadzieję, że nie będzie znowu jak w piosence Kayah"Bóg mi daje i Bóg mi zabiera" i dzidziuś urodzi się zdrowy i piękny, ale do celu dąrzyć będę.przeciwności jest wiele na naszych życiowych drogach, ale sztuką jest nie poddać się, podnieść po upadku i iść dalej.
Kochane!siły i wiary życzę nam wszystkim!!!

Mam podobne odczucia... Nadal tęsknię i czuję pustkę, ale to się stało i się nie odstanie... Trzeba żyć dalej, planować, marzyć... Nie ma innego wyjścia...

Ilonka, dziadowino Ty wstręta!!!ile można czekać???ale warto było!!!graulacje i mega się cieszę!!!!
Wiola, to prawda wyniki może nie książkowe, ale ważne, że wiadomo o co zahaczyć.będzie dobrze.moja bliska koleżanka urodziła śliczne bejbi z dużą niedoczynnością tarczycy i dzidzia git i rośnie jak na drożdżach, chociaż teraz ząbkuje i daje rodzicom wycisk:tak:a co to TPO?zaraz przetrzepię neta
Karolcia, to miodzio że już śluz płodny masz.owulacja po zabiegu jak najbardziej możliwa, bo wyłyżeczkowanie jest jak @.oczyszczona ściana macicy i normalny cykl.życzę Ci Skarbie żeby @ była jak należy, bo ja to ho ho czekałam.napsuła mi wredota jedna krwi zanim się zdecydowała :baffled:

słuchajcie, ja tak myślę, że te terminy to naprawdę względne, zresztą która z nas przy poważnych uchybieniach w wynikach badań sama świadomie zdecydowałaby się na ciążę. a te dwie @ to raczej norma przy dobrych wynikach, bo tak na chłopski rozum hormony np robi się po 1 szej @, żeby sie uregulowało, jeśli wychodzą odchyły, to się powtarza.progesteron w 21dc, to już po owul.i tak zlatują 2 miesiące.

ilonka w dupe masz lanie na goly tylek i marsz mi sie dopisac do listy naszych skarbow :-p ciesze sie ze wszystko jest super i dzidziu juz taki duzy
teraz juz ide nyny papa mezus wrocil z pracki ciekawe czy zalatwil ze ma 26 dni urlopu a nie 21 bo glupie babska nie wiedza ze praca za granica tez sie wlicza i szkola wyzsza tez... musialam im przepisow szukac :/

Julitka80 dziękuje za tak szybką idp. Ja wiem, że raczej nie jestem w ciąży ponieważ dopiero z mężem poczynamy starania, jestem akurat w połowie cyklu i trochę mnie ta mleczna wydzielina zastanowiła.. Ja również życzę Tobie, sobie i wszystkim starającym się by w końcu doczekały się małych szkrabów:-) Miło tutaj na tym forum być;-)

Julitka80 dziękuje za tak szybką idp. Ja wiem, że raczej nie jestem w ciąży ponieważ dopiero z mężem poczynamy starania, jestem akurat w połowie cyklu i trochę mnie ta mleczna wydzielina zastanowiła.. Ja również życzę Tobie, sobie i wszystkim starającym się by w końcu doczekały się małych szkrabów:-) Miło tutaj na tym forum być;-)
no no, skoro tak miło, to trzeba częściej nas odwiedzać.jak widzisz fajnie się nam tu żyje od badań do badań, od testów do testów.jakoś raźniej w tej niedoli, a dobre informacje tu dzielone są po stokroć fajniejsze!!!:-)
aa, i mam nadzieję, że się nie gniewasz, że tak wprost napisałam, ale ja w tym śluzie siedzę od ponad dwóch lat.wiem, że jak się czeka na dobrą nowinę to się widzi wszelkie objawy i najmniejsza żyłka na cycku wydaje się mega duża.sama się nakręcałam teraz, ale czasem lepiej podejść sceptycznie, a później się miło zadziwić:)

Ostatnia edycja:
reklama
julitka:-D:-D wlasnie zobaczylam ze ty tez za 25 dni testujesz :-)
jak juz nie masz fasolki pod seruchem bo cos czuje ze mozes zmiec ;-) zmierz sobie tempke moze jutro cio ?? po @ powinnas miec niska a jak bedzie wysoka to moze akurat :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry