• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu, nie pomogły, ale pomogą!!!życzę Wam mimo trudych okoliczności dużo wiary, nadziei i siły i błogosławieństwa, które pomogą Wam przetrwać ten bardzo trudny czas w życiu i MAM OGROMNĄ NADZIEJĘ, że jednak mimo tego przebrzydłego strachu wieści będą pomyślne.nie wolno Wam sie poddać.dopóki nic nie jest przesądzone trzeba wierzyć i walczyć!!!!mocno Cię ściskam.

reklama
Witam nazywam sie Agnieszka obecnie jestem w 16tc ciazy obecnie z dzidzia wszystko naszczescie ok ale bylismy juz dwa razy w szpitalu i mam nadzieje ze nastepny raz bedzie jak bede rodzic! dzis mija rowno rok jak zmarl nasz kochany aniolek w 8tc jest mi bardzo smutno ale zarazem staram sie myslec pozytywnie bo przeciez rosnie we mnie kolejna ukochana i wyteskniona istotka:)
Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamuski i mamusie aniolkow :)))

agulaaa, i więcej takich pozytywnych postaci na naszym wątku, dla Twojego Aniołka światełko(*)a dla rosnącej dzidzi duuużo zdrówka i siły!!ja czekam na moją kropeczkę po stracie, ale już się boje, czy bedzie ok, jednak jak widzę tu szczęsliwe dziewczyny, którym się udało, to wiara w lepszą przyszłość wzrasta.i to co sobie powtarzamy tutaj często:mamuśki w trakcie!!!nie stresować się, bo maleństwo to czuje i później nieśpiące po nocach nerwuski się rodzą!!:tak:powodzenia i następnej wizyty w 40 tyg życzę!!!

reklama
julitka dzieki za mile slowa i trzymam kciuki za Ciebie ja na poczatku tej ciazy tez bylam sceptycznie nastawiona i bardzo sie balam ale jest juz tak daleko ze juz nic nie moze sie stac!!!

swiatełko dla wszystkich Anioleczkow (*)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry