• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola wiem wiem,ale wiesz jak to jest, wiadomo,ze pokochasz i to az za mocno,no ,ale juz snulam plany do sukieneczek i wogole, a tak juz dwa preciki bede miec :-) jeden duzy , drugi mały i będa sie pewnie tłukli co nie miara ;-)
niunia wiesz jak ja się tłukłam z bratem :-):-) właśnie brat z bratem częściej się lepiej dogadują. Ja swojego kocham nad życie mimo tego ze jest starszy o 7lat ale mamy świetny kontakt. Pomyśl pozytywnie jak masz jakies ubranka to się nie zmarnują. Ja tak bardzo chciałam chłopca ale teraz to nie ważne tylko żeby było zdrowe no i mamy dziewczynke w brzuszku a tatuś dumny chodzi:-) ja oczywiscie też:-)

Lena no to git ze masz takie normalne podejscie bo ja to juz swiruje ze taka stara jestem i ze nie zdaze z tym rodzeniem do 40-tki
no ale trzeba sie bylo wczesniej zastanawiac a nie teraz siac panike

Nie :-)

Ale dziwię się tej toxo trochę... Często jeździmy do babci mojego M., gdzie jest zatrzęsienie kotów :-D:-D - dokładnie 4 (3 kotki i jeden mały pan kotek), ale bywało, ze nawet 7 ich było. Np. w tej chwili kolejne w drodze :sorry2::sorry2: No i to są typowe kotki nadworne. Polują na myszy, znoszą je do domu czasami :dry::dry:, zdarza się, że czasami śpią sobie z krowami w oborze, a potem wpadają do domu i pakują się do łóżka :dry::dry: A tu nic :sorry2::sorry2:

reklama
Lena no to git ze masz takie normalne podejscie bo ja to juz swiruje ze taka stara jestem i ze nie zdaze z tym rodzeniem do 40-tki
no ale trzeba sie bylo wczesniej zastanawiac a nie teraz siac panike

Lucy a który Ty rocznik jesteś ??
Tzn. ja też nie jestem super spokojna z tego powodu, ale co zrobić, nic na siłę :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry