Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie mam wyników - zaniosłam w piątek do powtórki, pani powiedziała ze nawet do 10 dni wynik. Zależy czy coś wyhodują i co? Więc pewnie coś tam jest skoro jeszcze nie ma. Jutro zadzwonię znowu . Najgorzej jak nie będzie do piątku to nie zdąże na wizytę wziaść
kochane moje jestem już

), to znowu w przyszłym tyg musiałabym lecieć do niej... ale robienie testu w piątek w 24 dniu jest raczej bez sensu... 

czesc dziewczynki,
co do toxo to, zeby zarazic się od zwierząt trzebaby dotknąc ich kupki (pod warunkiem, że zwierze jest nosicielem), nie umyć rąk i pach je do buzi. także ten sposób zostawiam osobom lubiącym ekstremalne wyzwania
. Zarażenie się od zwierząt domowych to około 10 % zakażeń ... reszta to jak pisała Pati surowe mięso, niemyte warzywa itd.
pozdrawiam :-)
Te koty, to w kuchni po talerzach i stole latają 
I chodzą po krowich kupach, a potem po kuchni się tarzają 

Uffff... Pękam po tych gotowanych burakach :-)

nie mam wyników - zaniosłam w piątek do powtórki, pani powiedziała ze nawet do 10 dni wynik. Zależy czy coś wyhodują i co? Więc pewnie coś tam jest skoro jeszcze nie ma. Jutro zadzwonię znowu . Najgorzej jak nie będzie do piątku to nie zdąże na wizytę wziaść
kochane moje jestem już
ktoras pytala o te badania
tu macie link https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/badania-po-poronieniu-17666/
każde kichnięcie kaszlnięcię ruch przy którym używam mięśni brzucha sprawia ogromny ból
wyniki dopiero za ok. 4tyg
. Odpoczywaj ile wlezie i nie rozmyślaj za dużo, wysyłam dużo pozytywnej energii i oby te 4 tygodnie umknęły Ci szybciutko.