V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Posprzątałam w końcu ,a zupa sie gotuje :-)
Ja wczoraj się ustałam przy garach,a le za to mam na jakieś 4 dni spokój
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Posprzątałam w końcu ,a zupa sie gotuje :-)
Dzień Dobry Kochane
Ewela-gratulacje 4!! to jest bardzodobra ocena a laskami się nie przejmuj są ludzie i taborety na tym świecie;P
Lucy- ale masz dobrze mąż sprząta mieszkanko też bym tak chciała...
A ja dzisiaj NIC nie robię tylko moim 4,5latkiem zajmujemy sie sobą Kacperek ogląda SPIDERMANA a mój M oczywiście po wczorajszym melanżowaniu w łóżku i ze wstydu nie odzywa sie wogóle tylko powiedział Kocham Cię ale i tak mam srogą minę i dzisiaj będą ciche dni. Z kawką i na necie może uspokoje trochę swoje skołatane nerwy...
Kacperek-Lucyferek tak mówię na niego Czy wszystkie Kacperki są takie NIEGRZECZNE hihihih ale dzięki niemu żyje on daje mi wiarę na lepsze jutro i tylko dla niego staram się Miał 1.5roczku gdy jego ojciec a mój mąż zginoł w wypadku gdyby nie on chyba w psychiatryku bym się znalazła, teraz mam kogoś ułożyliśmy sobie w miarę życie a tu poronienie w 18tc i znowu pogrzeb i brak sił ALE dzięki mojemu synowi świat jest dla mnie lepszy i nigdy się życiu nie poddam są oczywiście "ciche" dni ale na szczęście nie za często Także kochane moje życzę każdej tak cudownego synka jak JA mam![]()