• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Vjolka jak szaleć to szaleć, na razie na dwóch skończę, mam nadzieję, że niedługo się zmieni na ciążowy

Lucyf ja ostatnio miałam takie napięcie przedmiesiączkowe, że wszystko mnie denerwowało, tez łzy same cisnęły mi się do oczu i w ogóle nie poznawałam siebie i już prawie byłam przekonana, że to ciąża, bo rzadko tak mam przed @

Ewela to gratuluje 4

Dobra ja ide do łazienki, przed wyjściem jeszcze zajrze, a sprzątanie domu zostawię dziś mojemu P., czyli ograniczy się do odkurzenia pewnie tylko

Witam w sobotę. Ja jak zwykle w pracy a mojemu P coś odbiło i chce mnie zawieść na eliminacje do " Jaka to melodia":-D:-D:-D:-D Musiałabym być nienormalnażeby w taką pogodę 180 km jechać.

Aga, pozdrawiam gorąco Ciebie i zawartość pięknego brzuszka!!!
!

Dziękuję bardzo kochana.

Missiis u mnie z papierosami to była krótka piłka. We wrześniu po USG gdy lekarz potwierdził ciążę mój P wziął mi paczkę papierosów z ręki i wyrzucił przez okno samochodu... stopniowo nie miałam szans rzucić. Oj ale przez pierwszy tydzień nieźle przecierpiałam...

reklama
Witam w sobotę. Ja jak zwykle w pracy a mojemu P coś odbiło i chce mnie zawieść na eliminacje do " Jaka to melodia":-D:-D:-D:-D Musiałabym być nienormalnażeby w taką pogodę 180 km jechać.

Dziękuję bardzo kochana.

Missiis u mnie z papierosami to była krótka piłka. We wrześniu po USG gdy lekarz potwierdził ciążę mój P wziął mi paczkę papierosów z ręki i wyrzucił przez okno samochodu... stopniowo nie miałam szans rzucić. Oj ale przez pierwszy tydzień nieźle przecierpiałam...
niech mnie zawiezie!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry