• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wpadłam tylko powiedziec ze wlasnie sie mojego kota wystraszylam, wchodze do sypialni ide do stolika nocnego wyciagnac krem i koldra mi sie poruszyla, ja wyskoczylam prawie pod sufit a moj kot glowe wystawil i zamknal oczka i dalej spal... ja nie wiem kiedy on mi do sypialni wlasl i nie wiem jak pod ta kołdre wszedl bo byla przelozona na pol i on spal w srodku :-D ten kot mnie codzien zaskakuje swoimi pomyslami haha on ma zakas wchodzenia do lozka a jak mnie zobaczyl to nic sobie nie zrobil :-D wysle wam fotki pozniej bo mu jedno zdjecie zrobilam zanim go zanioslam do lazienki :-D...

missi gratuluje kolejnego dnia bez papierosa, TRZYMAJ TAK DALEJ!!!

I ja jutro będę zabawiac się z moim M psychologicznie a co... chociaż tyle sobie odbije Wiecie co rozumu to oni nie mają nieraz wg a przyprawiają takim zachowaniem o takie nerwy że....nie ma słów Dobranoc kochane miłych snów bo moje to jeszcze koszmary:(

Lenka, no ja wiem, wiem, codziennie mu to powtarzam;-)ale jak pisałam-wtedy to jeszcze nie żona byłam, a teraz też bym śmierdziucha do drugiego pokoju oddelegowała;)a w ogóle, to jak tam w robocie, bo rzadko tu bywasz.praca to niezły "zabijacz"czasu, nie?

no moja praca to jest zabijacz czasu też...
ale właściwie czytam forum codziennie,
taka troche partyzantka z mojej strony :cool2:
ale ma ostsatnio cięzki czas i to właśnie przez pracę...
chce zmienić trochę jej charakter,przejść do innego działu...
tylko moja pani kierownik (terrorystka) jeszcze o tym nie wie :szok::szok: a jak się dowie to mnie o łeb skróci... no i stąd ten stres permanentny... :no::no:

poza tym dalej drugiej @ nie mam...
ale mój m kupił mi dziś test i planuję jutro rano zrobić (choć to bez sensu)
i mam nadzieję że z wrażenia może w nocy zaatakuje... :baffled::baffled:

a jutro jedziemy do znajomych
i właśnie mój m pewnie będzie też bił kolejne rekordy w ilości spożywanego alkoholu
bo z tym funflem zawsze tak się to kończy, więc jest szansa że będą jakieś spięcia :wściekła/y::wściekła/y:

ja pamietam jak moj sie raz upil i cala droge w samochodzie mial glowe za oknem i znaczyl teren a ja ze smiechu ledwo co do domu dojechalam bo nie umialam prowadzic widzac jak on ma glowe za oknem i slyszac jego bleeeeee, a w domu poszedl do lazienki i dlugo tam siedzial a ja sie pytam dobrze sie czujesz zyjesz tam, a on mi na to tak siedze na tronie a ja slysze bleee.. jasne chyba z nim prowadzisz ostra dyskusje a nie na nim siedzisz... na drugi dzien to mnie przepraszal a ja jak mu opowiedzialam jak teren znaczyl to sie tak wstydzil haha tylko ze mi jakos przykro nie bylo tylko raczej mialam z niego niezly ubaw bo nigdy sie nie upijal.

dobra ja juz serio uciekam. dobranoc
lena trzymam kciuki za testowanie

Pati, to przynajmniej ktoś Cie codziennie w domu zaskakuje, bo u mnie ostatnio z moi m to jakiś marazm, a że zwierza brak to trochę nuda się wkradła
Missiiss, tak trzymaj!!!!
Ewelinka, dobrej nocki i udanego znęcania się ;-)
Lena, ja z moją kierownik ostatnio walkę toczę, bo wróciłam po prawie pół roku i ona myśli, że cuda zdziałam, i wiele spraw leżało w oczekiwaniu na mnie i nie były pilne, a teraz nagle pilne.w nosie mam, czarodziejką nie jestem...po godzinach też już się nasiedziałam i nikt tego nie docenił.a co do testu...jak nie przyjdzie @ to czekam na wieści!!!!
Aga, pozdrawiam gorąco Ciebie i zawartość pięknego brzuszka!!!
spadam Kochanieńkie bo m się do kompa pcha, bo coś na uczelnie musi przygotować na jutro.buziam!!!

reklama
dziekuje dziekuje :-)

lena a ty juz odstalas zielone swiatelko czy tak jak ja zdajecie sie na nature :-)

wiecie jak mnie kosc ogonowa boli od siedzenia na tej kasie :-( porazka jakas totalna ze makabra :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry