• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wieczorowo
ja już po pracy, albo dopiero. Człowiek sobie planuje a życie swoje, zamknęłam cały sklep punktualnie, wszystkich rozliczyłam i wywaliłam do domu, myknęłam alarm pach a tu za chwilę się włączył i wyje, i się wracaj i dzwoń i odwołuj itd. i kolejka mi odjechała i w ogóle później byłam w domu niż zwykle.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pati powodzenia dzisiaj i z samymi piątkami wracaj. Pamiętaj I love you i Ich liebe dich :-D:-D:-D i Why? a Warum? :-D:-D:-D itd.

Lena trzymam kciuki za testowanie a nuż się uda, czasem życie nas zaskakuje.

Agnieszka oj jak ja bym już chciała, żeby mnie ktoś tak wymęczał - trzymaj się :-)

Mississ może zrób suwaczek na papierosy jeszcze? :-p Dzisiaj kolejny dzień bez papierosa :cool2:

Miłego weekendu czas zacząć więc zaczynam od pysznego kakoa ;-) i pracy :dry:

helo

liljana wlasnie suwaczka nie robie bo ostatnio zrobilam i palilamm a tak nie mam i nie pale :-) wiecnie robie z reszta mi sie nie zmiesci juz :-p

pati kciuki za egzaminy trzymam ja dzisiaj tez pisze egzamin z systemow pedgogicznych bbbrrr :baffled: i przez to szydelkowanie malo co sie nauczylam ;-)

Witam sobotnie, z kawą :-)
Za 2h godziny do pracy idę, żeby mi się tak chciało jak mi isę nie chce, najgorsze jest wyjście, bo potem jak już tam jestem to jest ok.

Pati połamania pióra dzis, chyba, ze to ustny egzamin

Mississ czy jest suwaczek czy nie silna wola najważniejsza, nie daj się, znam ten ból rzucania:-)

Witajcie kochane w sobotni dzionek my już z zuzią zjadłyśmy śniadanko płatki z mlekiem a ona szaleje:-) wczoraj tak szalała po brzuchu że dzisiaj mam zakwasy tak mnie brzuch boli ale co się dziwić tak mi brzuch falował jakby jeździła na rowerze:-):-).
A jeśli chodzi o tych naszych mężów to ja wam napisze co mój odwalił.
W dzień naszego ślubu a był cywilny zrobiliśmy obiad tzn . Małą imprezkę w knajpie na 50osób był tort , tańce, alkohol i wszyscy się dobrze bawili. Mój mąż jako pan młody oczywiście pił z każdym bo nie wypada odmówić ja nawet łyczka się nie napiłam bo później musiałam jechać autem więc sobie darowałam bo nie lubię alkoholu.trochę szampanika i koniec. O koło 24.00 poprosił mnie do tańca jego siostry chłopak jak on to zobaczył to myślałam ze się wścieknie wyszedł z lokalu darł morde na całą ulice jak ja wyszłam to on mi ze my dopiero po ślubie a ja tańcze z innymi ale nie ważne że on też tańczył. Słuchajcie każdy mu chciał przetłumaczyć ale się nie dało poszedł sobie do kumpli do baru wypił z nimi flaszkę ja się tak wkurzyłam że wszyscy pojechali do domu ja zawiozłam wszystkie swoje prezenty i dostaje telefon od teściowej że oni go zabrali i jest z nimi a ja miałam klucze i nie mógł wejść do domu. Jak podjechałam pod blok a oni stoją autem a on wychodzi na własnych nogach ledwo co gada i ma bukiet róż , powiedziałam mu zeby sobie w dupe go wsadził i poszedł do swoich kolegów. A on mi tłumaczył ze jest zazdrosny i to nie jego wina. Rano wstał na kacu gigancie i mnie przepraszał. I mu powiedziała że jeszcze jedna taka akcja i idzie mieszkac do mamusi bo ja nie bedę się z nim urzerała i tym sposobem nasza impreza skończyła się o 24.00 przez mojego męża bo wszystkich wypłoszył. I od tamtej pory wogóle prawie nie pjie alkoholu. On wogóle nie pije raz na pół roku jak jest imprezka to się napjie i mu szjba wali w łeb.
Oni są naprawdę z marsa

Witam sie i ja!!!!

Gosiu no co racja to racja -w rzucaniu palenia najtrudniejszy jest pierwszy miesiąc:-) później jak już każdy palący zaczyna śmierdzieć jak popielnica człowiekowi wstyd że tak cuchnął:tak:

Missiiss dasz rade -ja rzuciłam 01.01.2009 i już. Rzucić i już... najgorzej pokonać nawyki a nie chęć -ja się łapałam na tym że chciałam zapalić jak mi się nudziło, jak na coś czekałam albo jak zwykle jak szłam z pracy na przystanek -więc doszłam do wniosku że to nie chęć zapalenia a chęć zabicia czasu!!! trzymam kciuki

Agniesiu jeszcze troszkę i się dogadacie...:tak:

Całuśkam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry