• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzięki za kciuki!ja się tak wystraszyłam...też wierzę że musi być dobrze i malutka urodzi się zdrowa jak ryba, ale wiem co znaczy usłyszeć, że coś jest nie tak.wiem jaki to strach...a jeszcze po mojej stracie ona tak mnie podtrzymywała na duchu i teraz obawiam się, ze wspomnienie mojej ciąży-niby też idealnej-i jej nieszczęśliwy finał, moze dodatkowo ją niepokoić..
i aż sama się boję, czy jednak jeśli uda mi się zajść w ciążę to będę umiała zachować spokój, tak jak mi się teraz wydaje...
a tak poza tym, to strasznie jestem ciekawa ile dobrych wiadomości przybędzie w najbliższym czasie na naszym wątku.tyle tu chętnych do testów:tak:

aa podpowiedzcie mi Kochane...bo chyba jednak zrobię posiew moczu, niby gin nic nie mówiła, ale...tylko że tak naprawdę to nie do końca wiem czy i kiedy to badanie jest przydatne.jeśli zwykla analiza moczu wychodzi ok, to warto posiew zrobić?czy może mi wykazać coś, co nie ujawnia się w wynikach zwykłego badania?

Ja jestem pewna, że prawdziwe testowanie, to będzie dopiero luty-marzec...:tak::tak:

Nigdy nie byłam pewna tego,że nic nie ma tak jak teraz :sorry2::sorry2: :tak::tak:

A też nie sądzę, żeby się w przyszłym miesiącu udało, bo mój M. miał kilka dni gorączkę ostatnimi czasy (raz nawet 39.7:no:), tak więc pewnie większą ilość wojska mi unicestwił :wściekła/y::wściekła/y:

Ja jestem pewna, że prawdziwe testowanie, to będzie dopiero luty-marzec...:tak::tak:

Nigdy nie byłam pewna tego,że nic nie ma tak jak teraz :sorry2::sorry2: :tak::tak:

A też nie sądzę, żeby się w przyszłym miesiącu udało, bo mój M. miał kilka dni gorączkę ostatnimi czasy (raz nawet 39.7:no:), tak więc pewnie większą ilość wojska mi unicestwił :wściekła/y::wściekła/y:
ale przyznaj,że jakas niefrasobliwa mysl krazy po główce;-)hihi tak juz mamy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry