• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Harleqiny mam dwa bo reszte pożyczałam od cioci ,która miała całą szafe nie wiem jak teraz, ale "dziedztwo" to nie jest harleqin bardziej obyczajowo miłosno kryminalne nawet i nawet są tam kobiety ,które straciły dzieci.
Ja czytałam coś medycznego tylko zapomniałam tytułu to było o małej dziewczynce córce lekarza, zjadła hamburgera z mięsem zarażonym wirusem coli i ona miała najpierw biegunkę i skurcze jelit a potem ją ta bakteria niszczyła i ten lekarz był bezsilny i poryczałam sie wtedy to było coś jak thriller medyczny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam prawie puste konto:zawstydzona/y: ,a M krzyczy jak za dużo wygadam ciekawe czy z neta by poszedł:cool2:
Pati i inne dziewczęta macie gg? ja mam tylko Agatki,a które z was mają jeszcze nk?

ostatnio czytałam "Bez mojej zgody", poza tym jak infatylna nastolatka zachłysnęłam się sagą Zmierzchu :-D i potem jeszcze Intruza połknąłam tej samej autorki. W kolejce czekaja Dziekie łabędzie - trzy córy Chin i Pomaluj to na czarno.

uwielbiam literaturę trakutjącą o Chinach i kulturze chińskiej, o kobietach w Chinach

to rozeslijcie tego linka znajomym jak mozecie, bo mojej siostrze chodzi tylko o to zeby ktos zauwazyl jej tworczosc, a nie zeby wygrac jakies cuda, ona marzy o wydaniu ksiazki a same wiecie jak jest... bez plecow sie nie da zaistniec wiec probuje konkursami a sporo juz wygrala, nawet miala wydane opowiadanie... ja bym chciala zeby jej sie udalo spelnic marzenie
glosowac mozna do 21.01 a wyniki maja byc kolo 11 02 :-)

Ostatnia edycja:
przeciez nikomu nie kaze glosowac tylko wysylam linka do bloga jak komus sie spodoba bardzo to moze a nie musi zaglosowac... najpierw przeczytajcie co ona pisze a potem sami zdecydujcie czy to cos fajnego :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry