• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki,

Daaa gratuluję światełka :-)

Karolcia trzymaj się. Ja też gnije w domu cały czas. P w tygodniu w pracy a w weekendy ma do wieczora zajęcia na uczelni. Niestety z domu wyleźć sama nie mogę bo raz że brzuch mi zaraz twardnieje jak łażę, mieszkam na końcu świata, poza tym kręciek nadal mnie trzyma i jeszcze teraz ślisko. A oczywiście P jak wraca to zmęczony albo musi coś tam na weekend na uczelnie robić :baffled: Wytrwamy, już niedługo.

pozdrawiam wszystkie :-)

JA CHYBA NAPRAWDĘ JESTEM NA SKRAJU WYTRZMAŁOŚCI :wściekła/y::wściekła/y: JUŻ NIE MAM CO SOBIE WYMYŚLAĆ I NA DODATEK CO CHWILE COŚ JEST NIE TAK:no::no:

nie nie kusi mnie, jeszcze za wczesnie :-) ja teraz zajmuje sie angielskim i niemieckim a jutro pewnie na kolokwium z angla bede po niemiecku pisac a na niemieckim po angielsku :/... mam teraz mega sesje a @ ma byc dopiero za trzy dni wiec spokojnie czekam czy przyjdzie.. a nie wiem jaki dlugi cykl powinnam miec bo raz bylo 32 dni, raz 30, raz 28 a nawet 24 wiec z testem poczekam chyba jeszcze troche.

karolcia a moze sprobuj szydełkowac? nie denerwuj sie tak wszystko bedzie dobrze, poczytaj bajke malutkiej w brzuszku bo ona juz slyszy :-) a ponoc jak sie czyta jedna bajke w ciazy to potem przy czytaniu takiej bajki dzidzia sie uspokaja wiec moze wyprobuj :-)

Pati ja też mam dziś 26 dzień cyklu i już dziś @ sie zapowiada pobolewaniem, w poniedziałek przylezie:wściekła/y: i będziemmnie gnębić w my job.

Karolciu a o której średnio wraca Twój M?nie ma jakiegoś urlopiku zległego przypadkiem?może niech troszke z tobą pobędzie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry