• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mój M się jakieś pół godziny temu obraził :dry::dry:Dlaczego? Zwróciłam mu uwagę, że zrzucił mi torebkę z kanapy na podłogę i jej nie podniósł. :sorry2: I to już jest wielkie czepianie się :dry::dry: Kiedy on w końcu wyzdrowieje :dry: Od tego siedzenia w domu, to już mu się chyba coś w głowie przewraca :confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Widzisz cholewcia niestety tylko z weną.

A co do smyranka w brzuszku, pamiętasz jak pisałam w jak sposób zmobilizowałam maluszka do ruchów. ?? Zaczął szaleć po tym jak napiłam sie piwka ibirowego :-) Byłam dokładnie w 18 tygodniu i 2 dniu ciąży...
Ale Ty chyba zakazu nie masz z tego co pamiętam, to może trochę praktyki by nie zaszkodziło. No nie mówię, żeby od razu całą wenę wykorzystywać ;-)

Malucha upiłaś i tak się zataczał ;-)
Pomyślę pomyślę może spróbuję :-)

Daaa, ja tydzień temu miałam awanturę, że mój 31 letni małżonek od tygodnia chodzi głodny i to przeze mnie :sorry2::wściekła/y::sorry2: Silnych nerwów Ci życzę :tak:

WITAJCIE KOCHANE JA SIĘ DZISIAJ TYLKO WITAM BO SZLAK MNIE CHYBA DZISIAJ TRAFI.
NERKI MNIE BOLĄ :wściekła/y::wściekła/y: I JESTEM ZŁA JAK CHOLERA JUŻ MAM DOŚĆ TEGO JE...... LEŻENIA SAMEJ W DOMU. MĄŻ PRACUJE CAŁE DNIE A JA JAK TA IDIOTKA LEŻE I SZLAK MNIE TRAFIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
NIE BĘDĘ WAM DZISIAJ ZAWRACAĆ GŁOWY I COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE PONIEDZIAŁKOWA WIZYTA U GINKI NIE BĘDZIE ZACHWYCAJĄCA BO MAM ANTYBIOTYK NA NERKI KTÓRY BIORĘ JUŻ 2 TYDZIEŃ A TU ZACZĘŁA BOLEĆ DRUGA:wściekła/y::wściekła/y:.

czesc dziewczynki,

Daaa gratuluję światełka :-)

Karolcia trzymaj się. Ja też gnije w domu cały czas. P w tygodniu w pracy a w weekendy ma do wieczora zajęcia na uczelni. Niestety z domu wyleźć sama nie mogę bo raz że brzuch mi zaraz twardnieje jak łażę, mieszkam na końcu świata, poza tym kręciek nadal mnie trzyma i jeszcze teraz ślisko. A oczywiście P jak wraca to zmęczony albo musi coś tam na weekend na uczelnie robić :baffled: Wytrwamy, już niedługo.

pozdrawiam wszystkie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry