• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to fajnie , że zielone Daa - cieszę się razem z Tobą
Just , jak tam jakieś smyranko w dole brzucha już jest , bo suwak nieźlę pomknął
Dla Kasi , przytulanie i trzymaj sie kochana, 4 tyg w końcu miną
Ewela , a ja to bym chciała takiego chłopaczka , gratuluje !

reklama
daaa no to suuuper do dzieła:-):-):-):-):-) tylko dwa dni przed owu pościk zalecany żeby sie nasionka dobrze namnożyły na wielki dzień:tak::-);-)
Czarna faceci są dziwni po prostu go "zgwałć" i pozamiatane.

A ja sobie tak siedzę i czytam, dziś mi jakoś weny brak
Zbieram się powolutku na obiadek, nastrój mam taki że tylko iść i się schlać ....
Wpadnę do Was dziewczynki wieczorkiem.
Do zobaczenia

U mnie jesdnak starania będą odłożone , na niewiadomo jaki termin:-(

Na to mój T : wstrzymaj się i nie oddawaj tylko schowaj :confused:
Nie stresuj się na zapas, bo to pewnie właśnie był ten męski odzew (zdurniał chyba ten, kto mówił, że to baby kluczą i nie mówią wprost, a facet to wszystko prosto z mostu, bez owijania w bawełnę powie) :tak::tak: i w dodatku hasło o wstrzymywaniu się i chowaniu świadczy dobitnie, że się jeszcze przyda :-)
Chłop wie, że jeszcze troszkę kuracji zostało to póki co udaje, że nie ma tematu, a jak pigułki się skończą, lekarz powie, że można to wtedy zacznie działać :-)

Daaa, a Ty teraz na wszelkie opory będziesz miała odpowiedź: "Pani doktor kazała. Nie wierzysz to zadzwoń i zapytaj" ;-)

Just , jak tam jakieś smyranko w dole brzucha już jest , bo suwak nieźlę pomknął
albo ja nie załapuję, że to to, albo dzidziol po tatusiu leniwy jest i ciągle śpi ;-)
Wiesz, on wogóle mało mówi , a na ten temat - to jakby zamarł.
Pewnie się boi , po tym poronieniu .
ja ci mówię, on dobitnie wyraził swoje plany prorozwojowe - inna sprawa, że w bardzo małomówny i okrężny sposób
niech On lepiej nic nie mówi, tylko robi to co trzeba :-)
A ja sobie tak siedzę i czytam, dziś mi jakoś weny brak
Kochana, bo Ty się wczoraj już taaaaak wyeksploatowałaś z weną :-p

głupawki dostałam na koniec, idę sobie, weekend pora zacząć :-)
do później

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana, bo Ty się wczoraj już taaaaak wyeksploatowałaś z weną :-p

Widzisz cholewcia niestety tylko z weną.

A co do smyranka w brzuszku, pamiętasz jak pisałam w jak sposób zmobilizowałam maluszka do ruchów. ?? Zaczął szaleć po tym jak napiłam sie piwka ibirowego :-) Byłam dokładnie w 18 tygodniu i 2 dniu ciąży...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry