Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-);-)Wiesz, on wogóle mało mówi , a na ten temat - to jakby zamarł.czarna za facetem nie nadążysz
Co do staranek, to mój zdanie co dwa dni zmienia
Teraz, jak już mamy oficjalnie "zielone" ;-);-), to mam nadzieję, ze coś ruszy ;-)
Nie stresuj się na zapas, bo to pewnie właśnie był ten męski odzew (zdurniał chyba ten, kto mówił, że to baby kluczą i nie mówią wprost, a facet to wszystko prosto z mostu, bez owijania w bawełnę powie)U mnie jesdnak starania będą odłożone , na niewiadomo jaki termin:-(
Na to mój T : wstrzymaj się i nie oddawaj tylko schowaj![]()

i w dodatku hasło o wstrzymywaniu się i chowaniu świadczy dobitnie, że się jeszcze przyda :-)albo ja nie załapuję, że to to, albo dzidziol po tatusiu leniwy jest i ciągle śpi ;-)Just , jak tam jakieś smyranko w dole brzucha już jest , bo suwak nieźlę pomknął
ja ci mówię, on dobitnie wyraził swoje plany prorozwojowe - inna sprawa, że w bardzo małomówny i okrężny sposóbWiesz, on wogóle mało mówi , a na ten temat - to jakby zamarł.
Pewnie się boi , po tym poronieniu .
Kochana, bo Ty się wczoraj już taaaaak wyeksploatowałaś z wenąA ja sobie tak siedzę i czytam, dziś mi jakoś weny brak

Kochana, bo Ty się wczoraj już taaaaak wyeksploatowałaś z weną![]()