• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki:-D

Kochane już jesteśmy po wizycie:-) nie miałam robionego USG, więc nie wiem ile mały "przytył", ale ginek mnie zbadał i powiedział, że wszystko w porządku:tak:
szyjka zamknięta, ale wszystko się ładnie przygotowuje do porodu:-) serduszka posłuchaliśmy i waliło jak dzwon:-D mam tylko jakiegoś "grzybka", ale już przepisał mi lekarstwo na to:tak: następna wizyta 5 lutego i powiedział, że spokojnie wytrzymam do tego czasu:-) a jeśli, by się coś działo mam dzwonić:-D

Buziaczki dla Was:-D

reklama
Czesc dziewczynki.
Mamo Sowko Ty juz prawie na mecie...Super!!!
Ja dzis troszke lepiej pospalam.Jutro mamy gosci.Przyjedzie ciotka i moja mama.Bardzo sie ciesze.Znikam dalej sprzatac.
Milego dnia.

Ja dziś tylko się witam. Idę czyścić narożnik i ogólnie dużooo sprzątania mam.
Missiiss holsów jeszcze nie kupiłam,ale bez też było miło;) a taki śpiący był niby:P
Aga ja Hanie tylko z opowieści znam. Któraś z was o niej pisała jako o dowodzie na zdrowego dzidziusia.

Następne pozytywne wiadomości, jejciu YUPI. A mi babka nie chce podać wyniku progesteronu przez telefon i muszę poczekać aż brat mi je odbierze, o ile się zgodzi bo jeszcze o tym nie wie :-D:-D:-D

Mama Sówka jak ja bym chciała już dobijać do brzegu, wiem że mówi się, iż okres bycia w ciąży jest cudowny, ale ja chciałabym być już krok dalej, jakby był koniec lipca, ile dzieciaczków już by było i może moje maleństwo już też, a kolejne mety byłyby prawie zaliczane. Do se pomarzyłam co by było gdyby :baffled:

I znowu mamy dobre wiadomości. Super dziewczynki.
A ja mam kolejny senny dzień , chyba dlatego że dziś piątek i zmęczona jestem po całym tygodniu. A w dodatku nerwa jakiegoś dostałam i mam ochotę wszystkich wydusić. Brzuch z dnia na dzień większy, podbrzusze mnie boli i ciągnie...brrrrr

reklama
dziewczynki mam sprawe... moja siostra to zapalona pisarka, uwielbia pisac ksiazki opowiadania itp, ja bym bardzo chciala zeby spelnilo sie jej marzenie o wydaniu ksiazki ale same wiecie jak jest bez plecow.... nie ma na to szans. teraz bierze udzial w konkursie blog roku, mi sie tekst podoba ale grafika jest do d.... jesli chcecie to tu macie link
Wybieramy Blog Roku 2009 oraz mozecie zerknac co ona tam tworzy, ja mysle ze jak na 20stolatke to styl pisania ma niezly. jesli chcecie to zaglosujcie na nia, ucieszy sie ze cos sie jej udalo, a juz nie jeden konkurs wygrala i otrzymala kilka kompletow ksiazek... ja niedlugo oddam glosa na jej blog bo wkoncu to moja siostra ;-) a chcialabym zeby sie jej udalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry