• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki!widzę, że humorki ostatnio dopisują;)może będą z tego dzieci;)
daaa-gratuluję!!!
a ja dziś mam taki "rozwalony"dzień...moja znajoma była na USG 4D /26/27 tc/.pomijając, że nic z tego nie wyszło, bo mała zasłoniła buźkę rączkami, to jeszcze usłyszała niestety niepokojące wieści.ma pępowinę dwunaczyniową.bardzo się przestraszyła, chociaż na szczęście dzidzia rozwija się zdrowo a serduszko mocno bije.Boże, jak z nią rozmawiałam, to oczywiście starałam się ją pocieszyć i uspokoić, ale ja się rozstałyśmy, to się rozpłakalam i cały czas o niej myślę...tak mi przykro, że też musi przeżywać ten strach o dziecko...

reklama
No to i ja sę przywitam.
lenka jeśli lubisz książki o Chinach, kultura, kobiety itp. to polecam książkę Kwiat śniegu i sekretny wachlarz super. Jest tez druga część Miłość Peonii - tez dobra ale pierwsza jest lepsza.
daaa a może Ty już....
czarna dzięki :-)
Lucuś a Ty jak tam. Nadal nerwówka?:-) - bo u mnie taka malutka:-)

lenka jeśli lubisz książki o Chinach, kultura, kobiety itp. to polecam książkę Kwiat śniegu i sekretny wachlarz super. Jest tez druga część Miłość Peonii - tez dobra ale pierwsza jest lepsza.

maruszka - mam ją, czytałam - ale dzięki, o tej drugiej nie słyszałam, poszperam

Julitko trzymam kciuki za koleżankę

Lucuś ja narazie nie doszukuje sie objawów bo bym kompletnie ześwirowała.
Lucus mówisz, że cie cycki bolą ja właśnie macam swoje i nic nie czuję:-)
Chociaż dzisiaj jak byłam w aptece to tak strasznie zakręciło mi sie w głowie, że myślałam że nie dam rady. No ale pewnie ten mój "zkręt" to wynik podróży. Pojechałam do księgarni po ksiązkę dla siebie. I juz teraz moge ją polecić Dom na Zanzibarze przeczytałam kawałeczek i nawet jest niezła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry