Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pati to pewnie cie jajnik boli przed okresem a moze jednak jestes w ciazyponoc tak moze byc, ale z tego co wiem to bierzesz go od dluzszego czasu a sadze ze mdlosci by wystapilu po gora 2 dniach od rozpoczecia brania progesteronu. ja mdlosci nie mialam ani przy luteinie ani przy duphastonie wiec nie mam co porownac :-).
boli mnie jajnik ten prawy z ktorego byla owulka, co to moze byc?? ja sie panicznie boje ciazy pozamacicznej bo nie wyobrazam sobie usuniecia zdrowego dzidziusia tylko dlatego ze jest w jajniku... walnijcie mnie w lep bo zaczynam znowu w paranoje popadac, i mialam tak przy pierwszej i drugiej ciazy, ciagle myslalam ze to pozamaciczna. w pierwszej to mnie lekarz tak nastraszyl i chyba mi to zostalo w glowie :/.... ja dzis mojego chlopa za jaja powiesze chyba bo mi do kosza na smieci wlozyl mega wielki karton i on wystaje na cala dlugosc szafki i nie umiem go wyjac, baran mogl do kotlowni zaniesc do spalenia a nie wpychac mi do kosza, i przy okazji wywalil pudelko po jajkach a ja te pudelka babci zawoze bo mam swojskie jajka od niej :-/... a najlepsze jak mu napisalam smsa o tym ze go za jaja powiesze to mi odpisal "bedzie milo".... burak![]()

A co do ciąży pozamacicznej, to jednak chyba opierd** Ci się należy!! :-) Proszę mi tu sobie nie wmawiać wyimaginowanych nieprawidłowości !!!!!!!!!![]()