• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja napisalam odpowiedzina wszystkie pytania ale nie wiem ile dostane moze 3 moze 4 na 5 nie licze bo o jednym za krotko napisalam...

siedze teraz w kawiarence i czekamna wyklad buziaki papa ;-)

Widzę że u wszystkich wszystko zaliczone aby do przodu to było moje powiedzenie w czasie studiów ale na szczęście to już za mną magazynier jest podyplomówka też i juz nic więcej żadnych stresów związanych z egzaminami studiami profesorami szkoda mi tylko ze nie widzę swojej ekipy ze studiów działo się kiedyś:P A mój M nadal w drugim pokoju i chyba boi się do mnie odezwać nie wiem przeciez go nie pobiję (chyba:P) pół dnia przed kompem aż wstyd..

ewea ty sie martwisz ze wpadasz w szal zakupowy w ciazy a ja wpaldam w szal zakupowy po ciazy i teraz mam juz full nowych ciuszkow !!! ostatnio kupilam jak wpadlam do skleu ciuszkow za 160 zl i kto tu jest swirniety :confused::-D

ponoc tak moze byc, ale z tego co wiem to bierzesz go od dluzszego czasu a sadze ze mdlosci by wystapilu po gora 2 dniach od rozpoczecia brania progesteronu. ja mdlosci nie mialam ani przy luteinie ani przy duphastonie wiec nie mam co porownac :-).

boli mnie jajnik ten prawy z ktorego byla owulka, co to moze byc?? ja sie panicznie boje ciazy pozamacicznej bo nie wyobrazam sobie usuniecia zdrowego dzidziusia tylko dlatego ze jest w jajniku... walnijcie mnie w lep bo zaczynam znowu w paranoje popadac, i mialam tak przy pierwszej i drugiej ciazy, ciagle myslalam ze to pozamaciczna. w pierwszej to mnie lekarz tak nastraszyl i chyba mi to zostalo w glowie :/.... ja dzis mojego chlopa za jaja powiesze chyba bo mi do kosza na smieci wlozyl mega wielki karton i on wystaje na cala dlugosc szafki i nie umiem go wyjac, baran mogl do kotlowni zaniesc do spalenia a nie wpychac mi do kosza, i przy okazji wywalil pudelko po jajkach a ja te pudelka babci zawoze bo mam swojskie jajka od niej :-/... a najlepsze jak mu napisalam smsa o tym ze go za jaja powiesze to mi odpisal "bedzie milo".... burak :-p

ponoc tak moze byc, ale z tego co wiem to bierzesz go od dluzszego czasu a sadze ze mdlosci by wystapilu po gora 2 dniach od rozpoczecia brania progesteronu. ja mdlosci nie mialam ani przy luteinie ani przy duphastonie wiec nie mam co porownac :-).

boli mnie jajnik ten prawy z ktorego byla owulka, co to moze byc?? ja sie panicznie boje ciazy pozamacicznej bo nie wyobrazam sobie usuniecia zdrowego dzidziusia tylko dlatego ze jest w jajniku... walnijcie mnie w lep bo zaczynam znowu w paranoje popadac, i mialam tak przy pierwszej i drugiej ciazy, ciagle myslalam ze to pozamaciczna. w pierwszej to mnie lekarz tak nastraszyl i chyba mi to zostalo w glowie :/.... ja dzis mojego chlopa za jaja powiesze chyba bo mi do kosza na smieci wlozyl mega wielki karton i on wystaje na cala dlugosc szafki i nie umiem go wyjac, baran mogl do kotlowni zaniesc do spalenia a nie wpychac mi do kosza, i przy okazji wywalil pudelko po jajkach a ja te pudelka babci zawoze bo mam swojskie jajka od niej :-/... a najlepsze jak mu napisalam smsa o tym ze go za jaja powiesze to mi odpisal "bedzie milo".... burak :-p
Pati to pewnie cie jajnik boli przed okresem a moze jednak jestes w ciazy
a chlopy to sa myslacy tylko niestety inaczej:sorry2:

Pati ja ten progesteron biorę od 15 dnia cyklu włącznie... Jakoś nie czuje się po nim najlepiej dziś.... Jutro już odstawiam na szczęście...

A co do ciąży pozamacicznej, to jednak chyba opierd** Ci się należy!! :-) Proszę mi tu sobie nie wmawiać wyimaginowanych nieprawidłowości !!!!!!!!!:tak::tak:

Witam się Dziewczyny,

odebrałam dziś dopiero wynik progesteronu i mam 50,81. Jakie są normy? Ostatnio miałam 13,84 więc dowcipnie luteina pomogła, nie znam się tylko na ile, a do ginekologa napisze sms-a dopiero w poniedziałek rano.

Dziewczyny gratuluję zdania zaliczeń/egzaminów; no to mamy cały przekrój pozytywnych ocen i 5 i 4 i 3 :-D:-D:-D

Idę obiad robić, bo za godzinę jedziemy do ciotki na kawę imieninową, a taaak mi się nie chce :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry