• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Liczę na to,że teraz to już będzie tylko lepiej. Jak tylko wyleczę stan zapalny i zrobię badania staram się znowu.Bardzo tego chcę , a latka lecą..Widocznie jakaś przyczyna była,że obumarła ciąża. Może następnym razem się uda. Może.

reklama
Kazał mi dziś czekać kilka miesięcy, a Ja mu na to,że w moim wieku to chyba czekanie nie jest wskazane. Zdziwił się i spytał ile mam lat, Ja mu na to ,że 35. Zrobił wielkie oczy. Hi hi. Nie wyglądam tak staro. Dał mi 28 max. Jedyna miła rzecz od niego. Dał mi antybiotyk SUMAMED, 3 tabletki na stan zapalny. Znacie ten lek może?

ja mam 33....i tez trierdze ze czasu az nadto nie mam...tutaj mi nie kazali jakos specjalnie czekac...norma sa 3 miesiaczki ale tak naprawde to kazdy gin z oddzialu szpitala jak pytalam to powiedzial ze czas nie ma tak duzego znaczenia jedynie stan psychiczny ....to kobieta decyduje kiedy jest gotowa....my po 2 poronieniu nie zabezpieczalismy sie wcale i ja zaszlam w ciaze dopiero 4 miesiace pozneij tak wiec natura czasem jest madrzejsza od nas

traza najchetniej tez bym zaczekala tylko do 1 @ mialabym ochote sprobowac znow ale nie moge...niestety....teraz to lekarz musi zadecydowac niestety...nie ma zartow...skoro chce urodzic dziecko

Aguś, kurcze. Najgorzej ,że traktują nas jak statystykę. Tak się zdarza słyszę, a Ja chcę usłyszeć,że można zrobić badania ,aby coś wykluczyć. Tylko tyle. Juz nie szukam przyczyny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry