• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
może masz i rację....ja od kąd dowiedziałam sie ze jestem w ciązy ..nie wiązałam wielkiej nadzieji bo u mnie od samego poczatku było cos nie tak bo myslałam,że przyszła @ a to były plamienia...ale i tak bardzo to wszystko przezyłam...zycie niestety bywa okrutne....no właśnie nie wiem bo to jakis konował nie lekarz nic mi nie powiedział,wszystko "zgonił"na następna wizytę...ale wpisałam sie juz do innego na 7 lipca moze ten okaże wiecej zainteresowania(przyjmował mnie na oddział)...

Czesc dziewczynki nie gniewajcie sie ze nie odzywam sie od wczoraj ale zrobiła mi sie jakas masakra:-( juz w czeartek tak mnie zaczeły bolec plecy na samym dole własciwie to w tym miejscu gdzie zaczyna sie pupa ale dobra mowie pewnie sie gdzies stukłam wczoraj bolało juz mocniej a dzisiaj to juz rano nie mogłam wstac z łozka dotknełam miejsca gdzie bolało najmocniej a tam takie duze zgrubienie:szok: przestraszyłam sie i pojechałam do kuzynki bo jest pielegniarka o ona mowi ze to sie robi czyrak ktory pewnie trzeba bedzie usowac chirurgicznie:-( ale mowie wam jak to strasznie boli nie moge ani siedziec ani stac ani lezec promieniuje mi na całe lewe biodro i nogi normalnie masakra:-(

wiem ze nie jest latwo ale uwierz mi ze z kazdym razem jest sie silniejsza......u mnie lekko tez nie bylo zwlaszcza ze jeszcze za granica jestem wiec dodatkowe stresy...ale dalam rade...robie badania i czekam na odpowiedz...moze znajda przyczyne i beda mogli ja usunac...wtedy sprobujemy znowu...myslalam ze ten raz bedzie ostatni...ale nie...duzo rozmawiamy razem z mezem i postanowilismy sprobowac ale niestety musze poczekac az mi lekarz pozwoli...nie chce kolejnego takeigo samego zakonczenia...mam nadzieje ze to nie zajmie mi kilka miesiecy:)

Witajcie . Podczytuję. Macie wspaniałe Rodziny, miło Was widzieć. Aga, u Ciebie też to był 12 czerwiec.. Byłam dziś u ginekologa, ale nie bardzo się mną zainteresował. Chyba poszukam innego.

no witam selenko....tak to tez taka sama data niestety jak twoja....ja nie bylam jeszcze u lekarza i nie wiem kiedy bede bo tutaj nie ma zadnej kontroli ginekologicznej po zabiegu....ja czekam na wyniki badan co mi wzieli i mojemu mezowi i czekam na wizyte w klinice poronien maja przyslac mi list z data wizyty

reklama
Selena...ja tez zmieniam lekarza...ta ich bezinteresownośc jest okropna...bo co My
biedne mamy zrobić,bede szukac dobrego lekarza az do skutku!!!!p.s.Dzieki za komplementy...
Nic Kochane ja bede zmykać...kąpiel czeka....hihi....a Wy nie naprodukujcie tu za wiele....trzymajcie sie optymistycznie i zycze Wam spokojnej nocy.buziale...papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry