• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no tak dziewczyneczki....jak ja siedze to imprezy nie ma....oj niedobrze.....ide sobie w takim razie bo coz mi pozostalo....jakos tak glupio sama za soba pisac no nie????no to kolorowych snow dziewczatka i moze dzien doberek nie?????hehehheheheheh

ciesze sie ze znalazlam to forum
wiem ze nie jestem sama
fuck najbardziej mnie wkurza to ze
przytrafia sie to kobietom ktore
chca miec dzidziusia:(((((((((
mozemy sie starac o dzidziusia dopiero za 3 mc
ale tez sie boje czy z nastepna ciaza bedzie
wszystkow porzadku:((((((

hej dziewczeta! widze ze jak poszłam spac to sie dyskusja rozkręciła!!

miałam okropny sen śniło mi sie ze byłam w ciazy w 23 tygodniu i znowu to samo...zaczęłąm miec silne skórcze i wezławam karetke a ona nie przyjechala i wsiadłam sama w auto i pojechalam do szpitala, ale jakos nie mogłam do niego trafić....kurde koszmar normalnie...

czytałam wczoraj stary wątek Gabi o krótkich szyjkach...najpierw byłam przerazona i dalej jestem ale u wszystkich dobrze sie skończyło, podziwiam te dziewczyny, tyle miesiecy lezenia!!

widze ze nasze gnieszki to fajne babeczki:-) pełna prezentacja rodzinki nastąpiła:-)
selena rzeczywiście nie wyglądasz na swój wiek:-)

czytałam wczoraj rózne forum, równiez takie na którym lekarz odpowiadał na pytania, i jedna dziewczyna pytala o przyczyne 2 poronień, i odpisal jej ze ma zrobic przede wszytskim badania na przecwciala antyfosfolipidowe (to co robiła mordoklejka)
ale ja wnoskuje ze to jest przyczyną poronien nawykowych, no ale nawet jak ktos poronil raz to nie wiadomo czy to sie zdarzy znowu czy to bylo przez jakis stan zapalny...
mozna zwariowac
ja ciesze sie ze udało sie u mnie ustalic przyczynę...naprawde mimo przerazenia przed kolejną ciążą jestem spokojniejsza, po prostu bede lezec ale dotrwam i zobacze w kocu moje maleństwo;-) dobrze ze jest internet:-) nawet zakupy mozna robic przez neta:-) noo a pozatym to my juz prawie wszystko mamy dla dzidziusia:-)

Hej,jednak gaduły po nocach gadały:-)
Fajne fotki,fajne rodzinki:tak:
Sylwia,nie myśl o tym tyle,proszę cię.może kiedyś poleżymy razem:blink:
Wiesz,kilka tyg. temu,jak jeszcze za bardzo się "nie znałyśmy" to właśnie Ty mi się śniłaś,że wszystko będzie dobrze,tylko musisz jeszcze poczekać.Słowo daję:blink:
A w ogóle każda tu się doczeka córeczki i synka wedle życzenia,i co to za wątpliwości !!!

Naprawdę dziewczyny,tu co najmniej 3 ekipy gadulskich się przewinęły,po kilkanaście dziewczyn.Bo tu wszystko jakoś tak grupowo się dzieje i nowe laski i potem zbiorowo fasolki.I teraz żadna się nie odzywa,nie mają czasu,bo bawią dzieci !!!
Tylko ja jakaś taka dyżurna:zawstydzona/y::baffled:
No zmykam.Miłej niedzieli.Papapa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry